Ålborg Cup 2011

2011-11-27 12:38

Viborg Svømmeklub har i den netop forløbne weekend deltaget med 15 svømmere fra det bedste konkurrencehold i Aalborg Cup, der er et stort 3-dages stævne, som gav svømmerne mulighed for at teste formen mod såvel svømmere fra Jylland og Fyn som Norge.

Svømmerne kom sent hjem søndag aften efter en indholdsrig weekend, og med i bagagen var rigtig mange gode personlige præstationer, hvoraf mange blev belønnet med medaljer. Det er en stor udfordring for svømmerne at være af sted så mange dage, og nogle af de unge svømmere var med til så stort et stævne for første gang og klarede det rigtig flot. Svømmerne heppede godt på hinanden, og det var helt sikkert med til at give de sidste kræfter til de svømmere, der var med i finalerne.

Viborgs unge 13-14-årige piger blev topscorere i weekenden, da holdet, der bestod af Caroline Beck, Lærke Nehmdahl, Sofie Boel Torp og Cecilie Forsberg Adolfsen vandt guldmedaljer i 4 x 50 m medley og sølvmedaljer i 4 x 50 m fri.

Derudover vandt Lærke Nehmdahl bronze i 50 m bryst. Det blev også til yderligere finaledeltagelse til Cecilie Forsberg Adolfsen, der satte ny personlig rekord i 100 m ryg, og til Sofie Boel Torp, der forbedrede sig i både 50 og 100 m fly.

Betina K. Pedersen og Kamille Bager Herskind var også i finalerne, hvor de i hhv. 50 m ryg og 100 m medley opnåede gode personlige tider.

I 200 m ryg var der ikke selvstændige finaleheat, og det snød Ida Kristensen for den oplevelse, idet hun netop blev nr. 7 på den distance.

På de lidt længere distancer gjorde særligt Caroline Beck sig bemærket med nye personlige rekorder på både 200 og 400 m fri.

Hos drengene vandt Jacob Adolfsen bronze i 100 m fly og satte derudover personlige rekorder i 100 m bryst og 400 m fri.

Emil Houlborg blev nr. 3 i 200 m bryst i ny personlig rekord, og han slog også sin egen hidtil bedste tid i 100 m bryst.

Anders Husted vandt også bronze, det var i 50 m bryst og var tillige i finalen i 100 m bryst, hvor det blev til en ny personlig rekord.

Også Lasse Kammer høstede metal, idet han sikrede sig en sølvmedalje for en 2. plads i 100 bryst.

Drengeholdene opnåede ikke medaljer denne gang, men de to hold, der bestod af hhv. Nicolaj Thostrup, Rasmus Jørgensen foruden de allerede nævnte Lasse Kammer og Jacob Adolfsen, samt af Michael Bruun Sørensen, Anders Husted, Emil Houlborg samt Christoffer Beck, var begge i finalen i både 4 x 50 fri, ligesom det førstnævnte hold også var i finalen i 4 x 50 medley.

Flere billeder

Artikel i Viborg Stifts Folkeblad

Viborg Svømmeklub | Asmildvej 3A, 8800 Viborg  | Tlf.: 20960420 | administrator@viborgsvommeklub.dk