DM i Bellahøj

2011-07-04 10:15

Viborg-svømmere tager DM-medaljer og sætter flotte rekorder.

Viborg Svømmeklub har netop deltaget med 10 svømmere ved de danske mesterskaber på langbane for både årgangs-, junior- og seniorsvømmere. Klubben har ikke tidligere haft så mange svømmere af sted på én gang til et dansk mesterskab.

Mesterskaberne blev afholdt i Bellahøj Svømmestadion i København med deltagelse af toppen i dansk svømning og blev en stor succes for klubbens svømmere.

Allerede på stævnets første dag viste Viborg Svømmeklubs svømmere, at de er i god form og det blev til to finalepladser og lige så mange medaljer: Jacob Adolfsen lagde ud med at vinde bronze-medalje for en fornem 3. plads i 400 m medley for de 15-årige drenge, og 16-årige Jacob Severinsen blev nr. 2 og vandt således sølv-medalje i 100 m fri.

Samme dag stillede de fire 15-16-årige drenge Jacob Severinsen, Lasse Kammer, Casper G. Kristensen og Jacob Adolfsen op i 4 x 200 m fri, hvor det blev til en fornem 5. plads.

På stævnets andendag vandt kom Jacob Severinsen igen på sejrsskamlen, da han forsvarede sin 3. plads fra sidste mesterskab og vandt bronze-medalje i 100 m fly.

Også om søndagen havde klubben et hold i finalen i 4 x 200 m individuel medley, hvor de samme 4 svømmere fra førstedagens hold-kap blev nr. 6, og derudover fik Lasse Kammer en 7. plads i finalen i 200 m brystsvømning.

Stævnets 3. dag bød også på flere finalepladser: Jacob Adolfsen blev nr. 4 i finalen i 200 m individuel medley for de 15-årige, mens Jacob Severinsen blev nr. 5 i samme disciplin for de 16-årige.

Om tirsdagen blev det til endnu en flot placering i holdkap, hvor Frederik M. Mortensen, Lasse Kammer, Jacob Severinsen og Jacob Adolfsen blev nr. 5 i 4 x 100 m medley, og i de individuelle løb blev Lasse Kammer nr. 6 i finalen i 100 m bryst.

Betina K. Pedersen, Kamille Bager Herskind og Cecilie Adolfsen samt Jacob Moos Larsen og Rasmus Jørgensen deltog også i mesterskaberne og satte flotte tider i deres løb, herunder flere personlige rekorder.

Med samlet set tre medaljer, endnu flere finalepladser og mange personlige rekorder til klubbens svømmere var det en meget tilfreds cheftræner Bjarne Jakobsen, der sammen med svømmerne kunne vende tilbage til Viborg for at holde en velfortjent sommerferie, inden der om kort tid tages fat på en ny sæson, hvor det ikke er urealistisk at tro på en flot placering i 3. division, som klubben netop er rykket op i og, hvem ved – hvis den generelle fremgang kan fastholdes – endnu en oprykning.

Læs artikel i Viborg Stifts Folkeblad

 

Viborg Svømmeklub | Asmildvej 3A, 8800 Viborg  | Tlf.: 20960420 | administrator@viborgsvommeklub.dk