Flot svømning til junior-DM

2016-11-14 10:05
Viborg Svømmeklub stillede til start 5 svømmere ved det netop afviklede DM for juniorer på kortbane i Bellahøj Svømmestadion i København.

På forhånd var målet at holde fokus på egen proces og levere bedst mulige indsats på dagen og det formående de lokale svømmere virkelig at løfte. Alle 5 svømmere kom hjem med personlige rekorder, som resultat af en koncentreret og målrettet indsats.

Louise Dalsgaard og Kathrine Fog stak næsen helt frem og blandede sig i topkampen.

Kathrine kvalificerede sig til A-finalen i 50 meter brystsvømning, hvor hun slutter på en flot 5. plads efter at have forbedret klubrekorden i Viborg Svømmeklub med et halvt sekund til tiden 33,53. En super flot præstation af Kathrine, som foreløbig kulmination på et rigtig flot efterår. Kathrine kvalificerer sig til C-finalen i 100 meter brystsvømning, hvor hun slutter som nummer 24 efter at have taget chancen og svømmet alt hvad hun kunne fra start, hvilket hun desværre ikke kunne holde helt til mål. På 200 meter brystsvømning svømmer Kathrine sig ligeledes videre og slutter på en flot 16. plads.

Louise svømmer sig meget overraskede videre til A-finalen i 100 meter medley med tiden 1.06,53 sætter Louise en stor personlig rekord og klubrekord i Viborg Svømmeklub. Louise slutter som nummer 8 i A-finalen, hvilket er en meget flot præstation da Louise kun er 1. års junior, hvilket vil sige, at hun svømmer mod konkurrenter, der er op til 2 år ældre end hende selv.

Louise kvalificerer til B-finalen i 50 meter fri med tiden 27,18, som både er PR og klubrekord. Louise slutter som nummer 16 i løbet. I 50 meter butterfly kvalificerer Louise sig ligeledes til B-finalen, hvor hun igen sætter PR og klubrekord med tiden 29,05 og slutter på en flot 11. plads.
 
Viborg Svømmeklub | Asmildvej 3A, 8800 Viborg  | Tlf.: 20960420 | administrator@viborgsvommeklub.dk