Ny træner til Race Club

2016-11-04 19:29
Kære svømmere og forældre på Race Club

Vi kan med stor glæde præsentere holdets nye træner Frederik Mariegaard.

Frederik vil overtage træningerne tirsdag aften, torsdag og lørdag morgen fra d. 1. december, hvor Emma-Sofie stopper. Jens Bertelsen vil fortsat være træner for holdet mandag eftermiddag. Det overordnede set up med to trænere fortsætter altså uændret. Frederik vil være tovholder omkring den daglige træning på holdet og Jens vil være overordnet tovholder for holdet.

Frederik har følgende hilsen til holdet:
 
Hej alle!

Mit navn er Frederik Mariegaard og jeg bliver ny træner i klubben på Race Club, Elite og Masters og jeg kan ikke vente med at komme i gang! Jeg har allerede fået fornøjelsen af at stå på kanten et par gange til Elites træninger, og jeg har i den forbindelse også været heldig allerede nu at have set et par ansigter omkring bassinet.

Om mig selv og min baggrund i svømmeverden, kan siges, at jeg har svømmet nogle år i VAT Copenhagen, men sluttede af med et halvt års tid i KVIK Kastrup, inden kroppen sagde stop. Som svømmer havde jeg mange gode oplevelser, både i bassinet, men også udenfor træningstiden, og jeg vil som træner i klubben arbejde for, at hver enkelt svømmer vil gå til og fra træning med et smil på læben.

Når ikke jeg står på kanten, arbejder jeg som sergent i forsvaret, hvor jeg uddanner værnepligtige. Min uddannelse ved forsvaret og tidligere svømmekarriere har givet mig mange gode redskaber, som jeg vil gøre mit bedste for, at give videre til svømmerne.

Hvis I en dag skulle støde ind i mig, er I mere end velkommen til at sige hej og skulle der være spørgsmål til eller om mig, skyder I bare løs.

Vi ses i hallen!Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Viborg Svømmeklub
Viborg Svømmeklub | Asmildvej 3A, 8800 Viborg  | Tlf.: 20960420 | administrator@viborgsvommeklub.dk