DMH I VIBORG SVØMMEHAL

2015-11-26 19:35
Viborg Svømmeklub afholder Danske Holdmesterskaber, 3. division, i svømning den 5. og 6. december 2015.

Svømmestævnet afholdes 5. og 6. december 2015 i svømmehallen ved banegårdpladsen i Viborg. Der svømmes begge dage to afsnit kl. 10 -12 og 16-18, hvor svømmerne individuelt svømmer point hjem til holdet og pointene tælles sammen og afgør placeringen i divisionen. Viborg svømmeklub har gode chancer for at rykke op i 2. division.
 
Der kommer svømmeklubber fra hele landet og kæmper om pladserne i divisionen og der er fest, spænding og god stemning hele weekenden, mens der kæmpes om pointene. Selv om svømning er en individuel sport, er det her, at eliteholdet og klubben kæmper sammen og viser, at svømning er en holdsport, hvor kammeratskab og sammenhold er meget vigtigt.
 
Viborg Svømmeklub har gennem de sidste 5-6 år gennemgået en markant udvikling og har i dag over 100 svømmere i konkurrenceafdelingen, hvor eliteholdet i denne weekend skal vise, hvad de kan sammen – og så på hjemmebane.
 
Samme weekend svømmes de danske mesterskaber for hold i 4. division i Ringe. Til dette stævne sender Viborg Svømmeklub ligeledes et hold top motiverede svømmere. At kunne sende 2 hold svømmere til de danske mesterskaber, vidner om fremgang for konkurrencesvømningen er i Viborg Kommune.
Viborg Svømmeklub | Asmildvej 3A, 8800 Viborg  | Tlf.: 20960420 | administrator@viborgsvommeklub.dk