Mia Duedahl Pedersen ny talenttræner

2015-03-02 18:52
 
Viborg Svømmeklub er meget stolt over, at kunne byde Mia Duedahl Pedersen velkommen i en stilling som klubbens talenttræner. Mia har selv en fortid som konkurrencesvømmer i Holstebro Svømmeklub hvor hun sidenhen også har været talenttræner og ansvarligt for 2. holdet. I forbindelse med hendes uddannelse til Cand. Scient. i idræt, flyttede hun til Ålborg, hvor hun i perioden 2010-2013 har været ansvarlig træner for Ålborg Svømmeklubs 3. hold og siden 2013 assisterende 2. holdstræner.

Ansættelsen er en kæmpe gevinst for Viborg Svømmeklub. Gennem Mia Duedahl Pedersen får vi tilført masser af erfaring, som i de senere år er oparbejdet i en af Danmarks førende svømmeklubber. Herudover kommer Mia med en professionel indsigt gennem hendes uddannelse hvor bl.a. mental træning og ernæring har været projektrelaterede emner.

Med Mia Duedahl Pedersen som talenttræner vil Viborg Svømmeklub ha’ et markant forbedret udgangspunkt for den videre udvikling af svømmesporten i Viborg. Vi overbeviste om, at Mias personlige og sociale kompetencer fuldtud står mål med hendes professionelle og, at hun herigennem vil flytte svømmerne på det sportslige såvel som på det sociale plan.

Mia tiltræder som talenttræner den 1. august 2015 og vi er sikker på, at vores svømmere kan glæde sig til sommerferiens afslutning.
 
Mvh.
 
Bestyrelsen
Viborg Svømmeklub | Asmildvej 3A, 8800 Viborg  | Tlf.: 20960420 | administrator@viborgsvommeklub.dk