Jens Bertelsen ny cheftræner

2013-11-19 18:01
Viborg 19.11.2013

Endelig kan Viborg Svømmeklub afsløre navnet på vores nye cheftræner!
 
 
Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan præsentere Jens Bertelsen som ny cheftræner pr. 1. januar 2014. Jens kommer fra en stilling som cheftræner i Herning Svømmeklubs konkurrenceafdeling, Swim Team Midtjylland, hvor han med stor succes har udviklet en lang række svømmetalenter. STM har under Jens blandet sig med de allerbedste, både når det gælder individuelle resultater og konkurrencen på klubniveau.
 
Med Jens som cheftræner vil vi basere udviklingen af konkurrenceafdelingen på et imponerende professionelt erfaringsgrundlag. Som cheftræner får Jens ansvaret for den sportslige udvikling i hele konkurrenceafdelingen, hvilket indebærer, at Jens udover at træne K1, en gang om ugen vil være på kanten hos K2 og K3 sammen med de respektive trænere. Dette har været et stort ønske fra Jens' side, for på denne måde at lære alle vores svømmere i konkurrenceafdelingen godt at kende.
 
Vi vil gerne takke svømmere og forældre for jeres tålmodighed i ventetiden på en ny cheftræner. Med Jens Bertelsen ”på kanten” vil vi kunne tilbyde jer svømmetræning på topplan. I vil få lejlighed for at hilse på Jens til klubmesterskaberne, torsdag den 21. november 2013.
 
Viborg Svømmeklub byder vores nye cheftræner rigtig hjerteligt velkommen og ser utålmodigt frem til at starte samarbejdet. For yderligere informationer kan Viborg Svømmeklubs formand Ella Pedersen kontaktes på telefon: 2096 0420
 
Viborg Svømmeklub | Asmildvej 3A, 8800 Viborg  | Tlf.: 20960420 | administrator@viborgsvommeklub.dk