Viborg Svømmeklub fejrer medlem nr. 1000

2012-11-08 09:36
Viborg Svømmeklub har oplevet en rivende udvikling over de senere år og forleden kunne svømmeklubben indskrive medlem nr. 1000. Aldrig før har så mange været aktive i svømmeklubben indenfor en sæson og fremgangen er sket på tværs af alle klubbens tilbud, fra babysvømning over svømmeundervisning til konkurrencesvømning og master-hold.
 
Opretholdelsen og videreudviklingen af så stort et aktivitetsniveau er afhængig af en enorm frivillig indsats som ydes af medlemmerne i klubbens bestyrelse og udvalg. At klubben nu har rundet 1000 registrerede medlemmer efterlader de ansvarlige for klubbens drift med armene løftet højt over hovedet. Dog afbrudt af de mange gange sveden skal tørres af panden.
 
Medlem nr. 1000 blev den snart 8-årige Gustav Kjeldsen fra ”delfinholdet”. Da Gustav mødte til træning i denne uge sammen med tvillingebroren Emil, blev han derfor hilst velkommen af klubbens formand Ella Pedersen og fik ved lejligheden overrakt en lille gave. Brødrene har tidligere svømmet i Holstebro Svømmeklub og Emil, som allerede blev tilmeldt for en måned siden, er besluttet på at blive ”Elitesvømmer”. På billedet nedenfor ses Gustav sammen med klubbens formand Ella Pedersen og Gustavs træner Kamille Bager Herskind.
 
Viborg Svømmeklub | Asmildvej 3A, 8800 Viborg  | Tlf.: 20960420 | administrator@viborgsvommeklub.dk