Det er 'bare' os!

Hvad er TimeStamper?

Programmet TimeStamper anvendes til tidtagning ved cykelsport, motorsport, løbeklubber, idrætsforeninger, skoler og triatlon mv. - hvor man ønsker at lave tidsregistrering på deltagerne.

Hvad er TimeStamper?

Programmet har alle de funktioner man har brug for, som løbsarrangør. Der kan f.eks. udskrives alt lige fra deltagerlister til resultatlister og diplomer.

Hvem bruger TimeStamper?

"Man finder dem klatrende op mod de højeste tinder, man ser dem med stor fart ned af de stejleste bakker og finder dem, hvor andre for længst har givet op eller aldrig ville sætte deres ben... De banker gennem mudder og vand, presser sig selv til det yderste i en barsk verden præget af mandehørm."

Om TimeStamper.dk

TimeStamper.dk laver software af forskellig art - alt sammen noget vi laver på opfordring eller fordi vi har stået og manglet et specifikt program.

Look at your eyes:

There is a developer behind every piece of code!

Eyes are too complex what about them!

Download TimeStamper

Fælles for alt software fra TimeStamper.dk er dog, at det er 100% fri for spyware !

Det er 'bare' os!

TimeStamper består i alt sin enkelthed af 2 passionerede ildsjælde, med flere års erfaring i IT-branchen. Det er vores mål at gøre det spændende og nemt for de motionsentusiaster der har behov for nem og sikker tidtagning. Det efterlader et godt produkt hos de mange sportsglade klubber rundt om i Danmark... Og det er vi stolte af.
Kig bag facaded...!
TimeStamper består i alt sin enkelthed af 2 passionerede ildsjælde, med flere års erfaring i IT-branchen. Det er vores mål at gøre det spændende og nemt for de motionsentusiaster der har behov for nem og sikker tidtagning.
Det efterlader et godt produkt hos de mange sportsglade klubber rundt om i Danmark... Og det er vi stolte af.
 
Peter Aagaard
Udvikler & programmør af TimeStamper, samt webmaster.
 
Malte Kjærgaard Nørskov
Ide, DNS & Download Host
 
 
(C) TimeStamper.dk