Kunderne siger

Nedenstående er uddrag, fra nogle af vores TimeStamper brugere, som har skrevet feedback til os:
 
Fjends Motions Cykelklub
Ja vi er vældig glade for programmet som vi brugte til vores MTB løb i Sjørup skov.

 
Faaborg Ski- og Motionsklub
Jeg synes at programmet hjælper os rigtig meget!!
...Mange tak for din beskrivende mail. God service!
 

Motionscykelløbet Rundt i Trehøje
Så har jeg afprøvet timestamper i fuld version. Det fungerer tilfredsstillende.
 
 
Mountainbike klub Vejle
Mange tak for hjælpen.
Vi fik afviklet stævnet uden problemer og med stor hjælp af dit program.


Ulfborg Cykel Motion
For det første vil jeg igen sige mange tak for ændringerne i den nye version. Det har sparet mig for meget arbejde.
...og tak for et supergodt program

 
Team Fit4Run 
Det har været et begivenhedsrigt år, hvor vi har fået knubs, været ekstremt kolde og ekstremt sultne - ikke altid den bedste kombination, men det er for det meste faldet godt ud alligevel og vi har nydt hver en del af det! En ting er sikkert - TimeStamper er blevet testet med stor tilfredshed flere gange i det forgangne år - især ved Stige Ø Offroad var vi glade for at have et godt tidtagningsprogram.

 
Cykel Motion Højfyn
Vi skulle i helt eget regi arrangere vores første MTB løb og da jeg tidligere ved et par andre lejligheder, havde passet registreringen af omgange med Timestamper og med glimrende resultat, valgte vi selvfølgelig også at bruge denne løsning og at købe en licens til programmet. 
Vi fik afsendt en Regkey fil til Timestamper og i løbet af et par dage havde vi modtaget svar med vedhæftet licensnøgle fil. Grundet noget maskinopsætning var der lidt drillerier med licensen, men med hurtig indsats fra Timestamper, kom det op at køre.

 Aftenen før løbet, blev der oprettet klasser og de tilmeldte blev lagt ind, hvilket var super nemt og systemet var meget let at bruge. Vi fulgte blot de gode anvisninger fra ”hjælp” funktionen og så havde vi leget i en demo version i nogle minutter.

 På løbsdagen, kom der selvfølgelig lidt ekstra tilmeldinger, men det var nemt at få lagt disse ind og de forskellige lister gav os konstant et godt overblik over klasserne.

Vi havde på dagen 2 starter og det fungerede perfekt til begge. Resultater m.v. kunne straks aflæses fra systemet og efterfølgende var det blot et snuptag at få lagt listerne ud på nettet, med de færdige udskrifter som der er i systemet.

Det har været en meget positiv oplevelse at bruge Timestamper helt fra oprettelse af klasser til den endelige afvikling af løbet og meget, meget overskueligt og nemt at håndtere. De eneste fejl som der fremkom, var f.eks. dem hvor der var blevet registreret en omgang for meget grundet fejl indtastning. Men disse fejlagtige Timestamps blev efterfølgende meget nemt rettet, så listerne fremstod korrekte.

Det hele blev klaret ude midt i skoven, blot med en bærbar og et lille stik til cigartænderen, så nemmere kan det næsten ikke være.

 En positiv oplevelse og så til en meget rimelig pris.

 Venlig hilsen

f. Cykel Motion Højfyn

Per


Cykling Fyn

Efter at have at have brugt Timestamper i mange år, til cykelløb og Mountainbikeløb kan vi kun udtrykke tilfredshed med systemet.

Cykling Fyn afvikler ca. 14-18 løb om året, hvor hovedparten er Mountainbikeløb inkl. tre Nigth Rides. 10 af disse løb kører vi et samarbejde med 7 andre klubber i www.powercup.dk hvor vores klub står for tidtagningen. Systemet har aldrig skuffet vores forventninger og vi håndterer uden problemer MTB felter med op til 130 ryttere, forudsat vi har en god fartdæmpende chikane ved tidtagningsstedet.

Vi har brugt Timestamper i den eksisterende version til enkeltstart og glæder os til den nye version, som får en fuld enkeltstartfacilitet, det vil hjælpe os i det nye samarbejde indenfor www.fynstempocup.dk, som består af fem enkeltstartafdelinger. I foråret 2013 skal vi afvikle de Danske Politimesterskaber for Mountainbikeryttere.

 

Med sportslig hilsen

Bjarne Ravn Uberg

Cykling Fyn

 

Esbjerg Atletik og Motion

Vi har nu brugt Timestamper til 4 løb og er glade for programmet, det er dejlig nemt at gå til. Der er en god hurtig support.

Venlig Hilsen

Esbjerg Atletik og Motion

John Thiim

 

 

Politiets idrætsforening, Aarhus

Vi har nu brugt Timestamper i to år med stor tilfredshed og succes.

Programmet har været anvendt til tidtagning i både MTB-stævner og 5- og 10 km løb, med op mod 100 deltagere.

Nemt og brugervenligt program og super support fra Peter fra Timestamper.

 

Mvh. Thomas Busk, PI Aarhus

 


Hos TimeStamper vil vi gerne have tilfredse kunder, og vi gør alt for at leverer professionelle løsninger som vores kunder kan være glade og stolte over.

Ovenfor kan du læse hvad vores kunder siger om programmet TimeStamper.
Har du været kunde hos TimeStamper, eller har du på anden måde en tilknytning til TimeStamper, så er du velkommen til at udtale dig om vores tidtagningsprogram eller vores support, via formularen herunder.

(C) TimeStamper.dk
(C) TimeStamper.dk