Afkom / afkom 2012 / Alby's Zalander

Alby's Zalander

Alby's Zalander er ud af en spændende afstamning med DH-hoppen Miss M. som mor. I denne hoppestamme er der flere elitehopper, bronze- og sølvmedaljevindere, bl.a. sølvmedaljehoppen Tamara. Alby's Zalanders  mormors mor Terasa er elite hoppe og modtager af bronze-medalje for afkomsfremstilling. Alby's Zalanders  mmmm er ligeledes elitehoppe og modtager af sølv-medalje for afkomsfremstilling, hun er bla. mor til 3 elitehopper.

.

 

Skovens Rafael kommer ud af denne unike hoppestamme.

 

En halvsøster til Alby's Zalander er kåret i RDH, og går p.t MB dressur på distrikts plan, hun har desuden deltaget i 5-og 6-års dsa-klasserne i dressur (ef. De Niro). En anden halvbror er solgt til Rusland, som potentiel konkurence hest- og avlshingst(ef. Onassis).
 
Alby's Zalanders far er Blue Hors Zack, som til sin kåring blev fløjhingst i det dressurbetonede hold, og siddenhen gjort det særdeles godt både i avlen og i sporten. Alby's Zalanders ff er Rousseau, der vandt materialprøven i dressur i Ermelo. I 2002 vandt han Pavo Cup i Holland, med den indtil da højeste pointsum. Af begge fremmedryttere opnåede han karakteren 10,0. Gennem Roussen bliver der tilført blod fra den verdens berømtre hingst Olympic Ferro, der bla. var med til OL i Sidny 2000, hvor han blev nr. 5 og vandt sølv medalje sammen med det Hollanske Team. og med over 70% i gennemsnit på han starter på Grand Prix niveau, er Olymic Ferro en af verdens bedste dressur Hingste. han er desuden kåret i Dansk Varmblod med karakterne 9-7-10-8-9-9-9-10. Alby's Zalanders  fmf er Jazz, som ud over at være en af Hollands mest benyttede avlshingste også selv har gået international topsport. Igen i 2009 ligger han på 1. pladsen på WBFSH’s rangliste over dressurhingste.

Alby's Zalanders mf er den kuldsorte skønhed Master, som er far til adskillige konkurranceheste og tilførre det eftertragtede Matcho AAx blod, angloaraberen Matcho AA er således Alby's Zalanders mff han er far til over 20 kårede hingste ligesom han er far til adskillige bestydelige konkurrance heste. Mmf. er Frühling A-hest i dressur og udnævnt til elitehingst på baggrund af sine fremragende redsultater både i sporten og i avlen.

Blue Hors Zack
Rousseau Olympic Ferro
Zsuzsa
Orona Jazz
Karona
Miss M. Master Matcho AA
Windrose
Tafyla Frühling
Taresa
Stutterialby