Herresmykker

Herresmykker har været i rivende udvikling de seneste årtier. I takt med at samfundet er blevet mere åbne for at mænd kan bære smykker og at kvinder har ret til ligestilling, er barriererne forsvundet. 
 
Det er blevet accepteret og ikke mindst moderne at bære smykker til mænd. Denne hjemmeside har sit primære fokus på de mest udbredte smykketyper og på denne side vil vi derfor se nærmere de mest populære smykkevarianter til mænd.
 

De 3 mest populære smykketyper til mænd

Det er klart at denne top 3 tager udgangspunkt i en række undersøgelser og dialoger med diverse webshops om, hvilke herresmykker de sælger mest af. 
 
Denne top 3 er derfor ikke blot lavet baseret på subjektive betragtninger, men med blik for realiteterne i diverse smykkeforretninger. 
 
1. Perle -og læderarmbånd
Der er en tendens til at mange mænd foretrækker at bære armbånd, da både halskæder og øreringe, stadig kan få visse personer til at rynke på næsen. 
 
Det er derfor ikke tilfældigt at perlearmbånd og læderarmbånd topper listen. Nu er perlearmbånd ikke dem der findes til kvinder. Varianterne til mænd, har typisk mørkere farvere og et mere råt eller maskulint udtryk. 
 
Læderarmbånd har altid været relativ populære og den tendens er fortsat. 
 
 
2. Rosenkrans halskæder
Rosenkrans halskæder havde sin start i USA og med så meget andet, er amerikanske tendenser kommet til Europa og lille Danmark. 
 
Styrken ved rosenkranskæder er deres evne til både at pynte og samtidig at rumme en religiøs betydning. Det er ikke alle der ønsker at tillægge rosenkransen denne betydning, men et udtryk for den appellerer til mange. 
 
 
3. Skull smykker
Den sidste på top 3 listen er skull smykker. Det er ingen hemmelig at mange mænd gerne ser deres herresmykker, som værende maskuline og rå i udtrykket. 
 
Og hvad er mere maskulint, end et smykke med dødningehoved, sværd, motorcykel eller lignende?
 
Disse varianter er blevet meget udbredte, hvor det specielt er skull smykkerne som mændene har taget til sig. 
 
 
Som du nok har bemærket, er der ingen ringe på listen, på trods af at bl.a. tungstensringe er foretrukket hos mange mænd. 
Det samme er ure, forlovelses -og vielsesringe, men de er alle udenfor kategori, af naturlige årsager. Det er derfor de ikke fremgår. 
 
Du kan læse mere om herresmykker her, hvor du generelt  finder meget god information og smykketips som mand. 
 
Copyright - 2013 | 7000 Fredericia - Danmark