Bookmark and Share    
Shannon Bethel
konsultation
- PRISER & VILKÅR
 
 
Clairvoyant sitting med eller uden afdødekontakt, 1200,- kr.
Varighed 60 minutter), inclusive digital optagelse på CD rom.
 
Skype sittings, 600,- Kr.
For dig som bor for langt væk til at møde op personligt er det nu muligt at få en sitting over Skype.  Varighed ca. 30 min. Sittingen skal dog betales inden den afvikles. 
 
Enetime, 1500,- kr.
Eneundervisning i; Clairvoyance, meditation, medieskab, afdødekontakt.
Samtale og praktiske øvelser. Eneundervisning kan også foregå online, via e-mail og msn menssenger. (Varighed 75 minutter) – inclusive digital optagelse på CD rom, som eftersendes med posten.

Business Readings, 1500,- kr.
Clairvoyance på forretningsliv, beslutningstagning og andet der vedrører dit arbejdsliv og karriere. (Varighed 75 minutter) – inclusive digital optagelse på CD rom.

Healing, 500, - kr.
Mediumistisk healing. Vær venligst opmærksom på at der ved denne type healing ikke gives clairvoyante budskaber. (Varighed ca. 30 minutter)

Fjernhealing (gratis)
Foto skal fremsendes. Healingen foretages når mediet har tiden dertil og klienten behøver ikke forholde sig på nogen speciel måde. Er du forhindret i at komme til København for en behandling, enten af geografiske eller helbredsmæssige årsager, kan du bede om at få fjernhealing. Dette er gratis.
 
 
Ovenstående priser og nedenstående vilkår, accepteres ved indgåelse af aftale.
Inden henvendelse, skal følgende vilkår venligst læses igennem:
  • Som udgangspunkt, forudser jeg ikke (fremtid).
  • Jeg stiller ikke ind på 3 person
  • Jeg rådgiver ikke i psykiatriske eller lægelige spørgsmål. (Diagnose)
  • Jeg samarbejder med en intelligent åndelig verden og i 80 procent af tilfældende, vil du få de svar du søger og kontakt til de personer i ”spirit”, som du ønsker. Dette naturligvis ikke garanteres, da det er afhængig af mange faktorer, hvoraf nogle er uden for vor kontrol.
  • Der gives ikke telefonisk clairvoyance.

 

Tidsbestilling
Ved tidsbetilling er det vigtigt, at du KUN oplyser fornavn, samt muligt tlf. nummer, som du kan træffes på. Oplys veligst også hvilken type sitting du ønsker. I tilfælde af at Shannon Bethel måtte, flytte, aflyse eller på andre måder ændre din aftale, står dette alene for hendes regning. I dette tilfælde, vil du blive tilbudt en ny tid, indenfor nærmeste fremtid.

For at bestille tid, brug venligst kontaktformularen nedenfor 

Aflysning
Skal ske senest dagen inden aftalt tid & senest kl. 16.00. 

 
Sted
Klinik KlarReading
Amagerbrogade 76
Shannon Bethel
Spirituelt Medium
Telefon: +45 71474141