Information

SEIF BADMINTON UNGDOM

Mød op og vær med! Alle er velkomne. Har man ikke en ketcher, kan der lånes i hallen og fjerbolde sørger klubben for. Man er meget velkommen til at prøve badminton et par gange for at se, om det er noget man har lyst til.

 

HOLDTURNERING

I sæson 2018/2019 stiller SEIF BADMINTON op i holdturneringer. Datoer for disse og andre stævner vil blive oplistet, så snart vi har dem. 

Vores yngste hold U9 vil måske i år ikke detage i en holdturnering. Til gengæld er der mulighed for detagelse i Badminton på Toppen. Badminton på Toppen er begynderstævner, som finder sted her i området. SEIF skal for eksempel være vært og holde Badminton på Toppen. Datoer for disse stævner og andre vil også bliver oplistet, så snart vi har dem.  

 

STÆVNER

BADMINTONPEOPLE

For selv at tilmelde stævne er man nødt til at stifte bekendtskab med BadmintonPeople.

Find www.badmintonpeople.dk . Her skal du tilmeldes med navn og E-mail. Når det er gjort får du en E-mail med aktiveringslink. Følg dette og her skal du lave dit eget password. Herefter er du bruger af siden. For at tilmelde turnering osv. skal du logge ind. Find Min spillerprofil i bjælken til venstre og herefter finde dit spillerid. Det skal du nu tilknytte din bruger og du er køreklar. Ved spørgsmål eller genvordigheder kontakt Sanne eller Kenneth.

Er der tvivl om jeres barn er klar til at deltage i et stævne kan I kontakte trænerne og få en snak.

Vi håber rigtig mange har lyst til at deltage