Regnskabsprogram - hvor og hvordan?

Der er mange forskellige regnskabsprogrammer at vælge imellem. Nogle af dem er gratis, andre er ikke. Nogle af dem er danske, andre er ikke. Vi anbefaler, at du tager et kig på Regnskabspiloten.dk for at få et bedre overblik over, hvilket regnskabsprogram, der egner sig bedst til din virksomhed.

Her er det bl.a. beskrevet, hvilket regnskabsprogram, der egner sig bedst til hhv. enkeltmandsvirksomhed, forening, og større virksomheder.

Endvidere er der video, der viser, hvordan du selv kan gå i gang med regnskabsprogramet Dinero.

Du kan se yderligere videoer vedr. Dinero her: https://www.youtube.com/user/dinerodk/videos

De mest populære regnskabsprogrammer er umiddelbart Billy, Dinero og E-conomic. Billy og Dinero har gratis versioner, hvoraf Billys version tillader at du gratis kan lave og sende fakturaer. Mens Dineros gratis version er et decideret regnskabsprogram (men selvfølgelig med begrænsede funktioner - det er trods alt gratis). Deres pro-versioner er også populære og koster cirka 140-180 DKK pr. måned. Prisen på de fleste regnskabsprogrammer afhænger bl.a. af hvor mange måneder, man vil binde sig til. Betaler man forud for ét år, så får man typisk en lidte bedre månedspris, end hvis man blot betaler pr. måned.
 
E-conomic er også ret populær. Særligt til lidt større virksomheder - og særligt blandt bogholdere og revisore. De har tre forskellige pakker og mange forskellige, spændende tilkøb. Deres pakker starter fra en pris á 99 DKK.
 
Ønsker du først at få et generelt overblik over regnskabsprogrammer, du kan benytte dig af, så kan du med fordel starte med at kigge forbi Regnskabspiloten.dk
Regnskabsprogram header