AquaAction

AquaAction er for børn og unge der ønsker at prøve kræfter med sjove og alternative vandaktiviteter

Hvor: AquaAction har hele 25 m vippebassinet til sjov og leg.

Hvornår: AquaAction foregår mandag eftermiddag i 45 min.

Hvem: Holdet er for børn, tweens og teens fra 8-16 år, der elsker vand og er stabile svømmere, men ikke (længere) har lyst til bane- eller konkurrencesvømning.

Formål: På AquaAction er det sjove, alternative og udfordrende aktiviteter, som er i centrum. Målet er, at vi på en sjov og legende måde bliver klogere på vandets mange egenskaber. Gennem sjove mere eller mindre organiserede aktiviteter med og i vand bliver du endnu mere fortrolig og nysgerrig på vandet.

Undervisning: Vi sætter fokus på sjov i vand ved at tage banesvømning ud af undervisningen. Således lærer svømmerne færdigheder i vandet gennem alternative vandaktiviteter og leg. Vi underviser f.eks. i livredning og dykning gennem lege, der øver svømmernes evne til samarbejde og øger deres viden om førstehjælp. Vi eksperimenterer med udspring, stunts, stafetter og posteløb. Der vil også tages hensyn til, hvad svømmerne har lyst til at prøve i vandet, men det er ikke et hold, hvor der bare er frileg.

Praktisk: Vi ser gerne, at forældre holder sig ude af syne under svømmeundervisningen, da vi således oplever større koncentration og indlevelse hos børnene. Barnet afleveres ved kanten, hvorefter vi henviser forældre til at sidde på balkonen eller i fællesrummet ved indgangen til svømmehallen. Til den første svømmeundervisning hver måned, inviterer vi forældre med ind for at følge svømningen i tilskuerområdet eller stående ved kanten. Vær dog opmærksom på ikke at forstyrre trænerne.
Har du eller dit barn af en eller anden årsag behov for, at du er til stede og i syne, bedes du fortælle det til træneren eller den breddeansvarlige.
 
Bemærkninger: Vi anbefaler, at børnene medbringer svømmebriller. Vi laver øvelser både med og uden svømmebriller, men til f.eks. dykkeøvelser og tekniske øvelser er det en fordel at have svømmebriller på.

AquaAction kan både betragtes som et alternativ og et supplement til vores mere svømmeteknisk-baserede hold, hvor fokus er at lære at svømme. Der opnås 50 % rabat på holdtilmeldinger udover det først-tilmeldte hold. På AquaAction forventes det, at du allerede kan svømme, så du kan udforske vandet på flere og mere alternative måder.
 
Tilmelding: Klik her for tilmelding og for at se holdoversigt.
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder