Hvorfor Dubai?

Ud over at vi leverer ydelser og rådgivning samt kører virksomhedsrettede forløb over hele Danmark samt via telefon og skypesessions, så har vi valgt et fast partnerskab med 2 faste konferencesteder. Dette er i Danmark, Kellers Park ved Vejle - og så er det JAI i Dubai.
 
Først hvorfor vi har valgt de 2... Jo det er faktisk ganske enkelt.
 
Vi ved at det accelererer indlæringen og åbner mere op for modtagelse af læring, viden og nye "vaner", når vi tager personer ud af "vante rammer", og skifter miljøet. Samtidig er restitution en meget vigtig del af intensiv læring, derfor har vi valgt 2 destinationer, der i samspil med vores forløb tilbyder en vifte af muligheder tilpasset den enkelte. Dette bl.a. spa/wellness, pool/strand, træning/fitness, smuk natur, golf samt mindfulness og oplevelser.
 
Alt dette er gennem vores partnerskab gjort muligt, uden at priserne er højere end vores kollegaer i branchen... og dette endda inkl. fx flybillet til Dubai.
 
 

Men hvorfor netop Dubai?

Ja det er der flere der har spurgt os om, og der er flere rigtig gode grunde - den ene er:
... Klimaet i Dubai, gør at vi på alle tider af året kan tilbyde udendørs wellness, pool, strand, golf og oplevelser som en del af den samlede pakke.
 
Vores forløb understøtter at man tillægger 2-3 dages afslapning til forløbet, hvor man trækker stikket, nyder og absorberer læringen, så man samtidig møder op på jobbet, veludhvilet og fyldt med ny energi.
 
Læs mere herunder omkring emner der støtter op:
Hvorfor ikke Club La Santa Sport
 
nxtstp.dk | SPARRING - COACHING - UDVIKLING - TRÆNING - FOREDRAG