NøvlingKaniner
 

Alt det praktiske

 
Her finder du vores betingelser og regler for køb af kanin hos os.
 
 
 
Generelle betingelser:
 
  • Vi sælger gerne til børnefamilier, men ikke til børn u./18 år uden forældre/værge som ansvarlige.

  • Det er ingen hemmelighed, at det koster lidt at have dyrene boende, så vores prisleje er fra 350,- alt efter race og ophav. Bedømte og registrerede dyr prissættes efter resultat.

  • Dyr fra udstillingslinier, der opnår mindre end 93 p. anprises ikke til avl, og sælges under katagorien 'kæl'. Muligt avl forbydes ikke, men vi ønsker ikke at stilles til ansvar for eventuelle dårlige resultater til bedømmelser.

 

 

 

Penge Retur?

 

Grundet én uheldig situation i 2011, synes vi det er på sin plads at klargøre vores politik omkring reklamation overfor dem, der skulle være interesseret i en kanin herfra - Penge gives ikke retur.

Betalingen for vores dyr bør nærmere betragtes som et symbol på anerkendelse af det stykke arbejde vi har lagt i det end en betaling for en vare.

Hvis man fortryder købet, bliver allgerisk eller f.eks man først efter købet finder ud af, at dyrehold er ulovligt i ens bolig, tager vi kaninen tilbage men yder ingen kompensation.

Skulle kaninen derimod fejle noget, som skyldes gener i vores avl eller sygdom fra stalden, tager vi naturligvis dyret tilbage og tilbyder en ny kanin til samme eller højere 'pris / værdi'. Vi kan dog ikke garantere, at det nye dyr kan gives med det samme.

Er kaninen blevet angst, aggresiv, syg/skadet eller uegnet som kæledyr i det nye hjem, tager vi gerne dyret retur. Men vi påtager ikke ansvaret for dyrets tilstand, når 'skaden' er sket i det nye hjem.

 

Michael Christiansen & Rebecca Nygaard | Oppelstrupvej 2, 9260 Gistrup  | Tlf.: 20987068 60686433