- Oplæsning og interview på Bogforum, Krimimessen, på 'Iceland Noir' og andre internationale krimimesser. På biblioteker, hos oplysningsforbund og ved andre arrangementer om krimilitteratur, om Grønland eller om skriveprocessen og hvordan jeg udvikler mine personer og historier.
 
Krimimessen, Danmark
 
 
 Bogforum – Milik Publishing
 – De bedste bøger fra Grønland
 
 
 Iceland Noir Crime Festival - Reykjavik
 
 
Newcastle Noir - Newcastle, UK

  
 
 
 
 
 

Kontakt mig

Foto: Jørgen Chemnitz
 
Jeg elsker at formidle og undervise, og holder gerne og ofte oplæg om mine bøger, om Arctic Noir samt om det moderne Grønland i global og lokal sammenhæng.
 
Vil I have en skriveworkshop f.eks. på biblioteket, i læseklubben, eller i det lokale oplysningsforbund, siger I også bare til - se min mailadresse nedenfor.
 
Baggrund
Siden 1997 har jeg boet, arbejdet og rejst i overalt i Grønland, blandt andet som uddannelseskonsulent for Grønlands Selvstyre og som rejseleder. Et mix af gamle, grønlandske familehistorier, arbejdsopgaver og et varmt og godt netværk af familie, venner og bekendte sørger for løbende inspiration til mine fortællinger og det univers, som bøgerne foregår i.

Udover min kandidatgrad i pædagogik og germansk filologi fra Københavns Universitet har jeg studeret i Italien, Belgien og Holland, og arbejdede i flere år for danske og grønlandske myndigheder samt for EU, ligesom jeg har stået for et hav af formidlings- og undervisningsaktiviteter igennem de seneste 10-15 år. 

Min base er København, hvor jeg bor med min familie. Det er herfra, jeg rejser til Grønland - både som forfatter og med opgaver navnlig indenfor turistsektoren.
 
Jeg kan kontaktes på mail nina.vs(at)get2net.dk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 

PR, medier og forlag - Foreign rights:
Boman/PRN - DK-2900 Hellerup
tel +45 3531 1100 - jb(at)boman.dk