Om os / Foreningens historie

Støtteforeningens historie

Vi er en non-profit støtteforening, som blev etableret i år 2010/2011, da kommunen valgte at lukke kommuneskolen i Nr. Asmindrup.
 
En lukning, der fik mange forældre til at tænke alternativt i forhold til fortsat, at drive skole i Nr. Asmindrup, hvilket med vilje og et stærkt sammenhold lagde grundstenene til det private tilbud Nr. Asmindrup Friskole i dag tilbyder som alternativ til Kommunens folkeskoler.
 
Beslutningen om at starte en privat friskole op med ca. 40 indskrevne børn, har helt klart været rigtig og vigtig for lokalsamfundet i Odsherred, idet skolen i dag rummer godt og vel 164 indskrevne børn.
 
Vi bor i et mindre lokalsamfund hvor sammenhold betyder alt, når tanken falder på udvikling og eksistens, og således er støtteforeningen til Nr. Asmindrup Friskoles motto ”Hver for sig er vi stærke, men sammen er vi endnu stærkere” opstået og fremstår som en venlig reminder om, at vi ikke må lade stå til, men fortsat holde sammen og kæmpe for det vi tror på.
 
Pengene vi som støtteforening samler ind gennem medlemskaber, donationer, sociale aktiviteter og frivilligt arbejde, går ubeskåret til at supplere elevernes hverdag med løsninger, der bidrager til fremtidssikring af elevernes trivsel, motorik, indeklima samt et godt miljø for alle at færdes i.
 
Med andre ord, så forsøger vi i støtteforeningen at bidrage med ting, som skaber et godt fundament for trivsel og læring til vore fantastiske elever.
Nr. Asmindrup Friskoles Støtteforening | Asmindrupvej 38, 4572 Nr. Asmindrup  | info@nr-asmindrup-friskole-stoetteforening.dk