SommersvÝmning for bÝrn

Sommersvømning for børn (fra ca. 6 år) har vi pga. Covid-19 valgt at aflyse i 2020.

 

 

 

 

Vi starter kl. 18.00 med 1. hold, hvert hold er i vandet i 30 minutter. Kl. 19.30 kravler de sidste børn op af bassinet. Er der behov for det, laver vi et 4. hold.

Der vil være fokus på sjove lege og udfordrende aktiviteter i vand, der skal øge børnenes tryghed og færdigheder i vandet på de første par hold. For de lidt ældre børn vil der være svømmeundervisning med baner, men kombineret med sjove aktiviteter.

Hold 1 kl 18.00-18.30 (Barnet kan være i vand, når det har bælte og armvinger på): Vi starter med at bevæge os fra det lille til det store bassin. Desuden vil vi tage kendte lege som ståtrold, ”alle mine kyllinger kom hjem (ulven kommer) ”, rundbold mm. og flytter dem ned i vandet. Vi vil arbejde med at komme helt under vandet, og måske dykke lidt. Forældre er velkomne til at hoppe i vandet med deres børn, hvis barnet ikke er særlig gammelt - men det vil være bedst at sørge for at barnet kan være ”alene” med de andre børn og os der leder undervisningen

Hold 2 kl.18.30-19.00 (Barnet vil godt have hovedet lidt under vand): Vi skal svømme, dykke gennem ringe og finde ting på bunden, måske helt nede i den dybe ende! Vi skal lave udspring, hovedspring og bomber mm.

Hold 3 kl. 19.00-19.30 (Barnet kan svømme, men vil gerne lære noget mere): Baner med de forskellige stilarter, dykning, udspring, hovedspring, boldspil og hvad vi ellers kan finde på.

 Man møder op (omklædt) den første aften i god tid til det hold, som man forventer at skulle på. Måske bliver der behov for ændringer, hvilket vil ske den første aften. Ingen tilmelding, som tidligere nævnt.

Første aften skal alle børn medbringe en seddel med følgende oplysninger:
Navn, adresse. fødselsdato, mobil nr. til enten mor eller far og e-mail-adresse.

Betaling: ALL INCLUSIVE medlemskab


Med venlig hilsen

MGU Svømme afd.

Evt. Spørgsmål Ole Elkjær tlf.: 40410145

Mejrup Kultur- og Fritidscenter  | mail@mejruphallen.dk