Nye indlæg

Placer kunsten - ergo er jeg: Omtale i medierne

11-05-2012 09:49

Tekst: Jonas Kongerslev Nygaard
Netop internettet spiller en stor rolle i Maria Ehlerts kunstværk, der har fået navnet ’Du placerer kunst – ergo er jeg’, og som består af 50 specialfremstillede dåser på et hvidt podium. På dåserne er der en QR-kode, som kan scannes med en smartphone, hvorefter man ved hjælp af et interaktivt kort kan placere kunsten på kortet.

1000 mails
Værkets tekniske del er skabt i samarbejde med Stig Tangaard, som er bosat i Kina. Maria Ehlert og Stig Tanggaard har udvekslet over 1000 mails forud for programmeringen, så det har været et omfattende projekt for Maria Ehlert.
”Jeg må indrømme, at det har været en stor udfordring, men det er samarbejdet med publikum, der gør værket levende. Det har været vigtigt for mig,” siger hun.

Dåserne indeholder kunsten

På hver af dåserne står opskrevet Maria Ehlerts fornemmelse for kunst under varedeklarationen. For eksempel står der om opbevaring, at kunsten kan opbevares i hjernebarken eller hjerten, mens ingredienserne består af idéer og kreativitet. Hver af dåserne er desuden udsmykket med et selvportræt af kunstneren.

”Samlet består værket af min fornemmelse for kunst,” siger hun.

Udstillingen åbner for besøg torsdag den 10 maj og løber en måned frem til den 10 juni.Kategori: Udstillinger

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar

    Maria Ehlert  | Tlf.: +45 2940 5709