Billedgallerier

 
I billedgallerierne viser jeg et udvalg af mine forskellige Urkraft Kunstværker.

I menuen til venstre finder du de enkelte emner: Drømmefangere og Shields, Labyrinter, Malerier, Mosaikker, Samskabende Fejringer, Sansehaven, Vægudsmykninger, Væsner og Æblekunst.

Værkerne har ofte en reference til oprindelige folk, som indianerne, samerne og inuitterne, samt til disse kulturers myter og shamanistiske praksis. Vi kan derved blive mindet om og forbundet med noget oprindeligt i os selv. Trods vores moderne kultur er vi dybest set stadig væsner af natur og ånd. Det er vores essens, og der vi kan hente kraft og næring.

En drømmefanger i vinduet, en vandring i en labyrint med et spørgsmål, der ligger én på sinde eller en smuk og opløftende vægudsmykning er alt sammen muligheder for at forbinde os med noget nærende og magisk.

Klik på billederne for at se dem i stor størrelse. Ved hvert foto er angivet størrelser og priser på de enkelte værker.

Vægudsmykninger, trojaborglabyrinter og andre større og specielt fremstillede værker er typisk bestillingsopgaver. Det kan være til privat eller offentligt regi, eller det kan være en udsmykning til en bestemt begivenhed.
Har du et sted eller en begivenhed i tankerne, tager jeg meget gerne en snak om mulighederne.

Ønsker du at købe et værk eller har nærmere spørgsmål, for eksempel til en udsmykningsopgave er du velkommen til at kontakte mig her.

Lotte Rosenkilde. Urkraft Kunst