CV / Kommunikationsmedarbejder

Kommunikationsmedarbejder

Vil du samarbejde?

Formålet med vores samarbejde bliver at styrke kommunikationen i din virksomhed. Jeg kan arbejde strategisk med kommunikation på både digitale og i trykte medier. Jeg har god erfaring med kampagner på sociale medier, og jeg kan opbygge og vedligeholde din hjemmeside, så den kommunikerer optimalt.

Og så kan jeg selvfølgelig optimere dit skriftlige materiale til lækre, læsevenlige tekster. Det er i virksomhedens interesse, at alt skriftligt materiale er indbydende og let forståeligt, og det er mit hjertebarn at sørge for at imødekomme modtageren med et forståeligt og flydende sprog. På den måde skal du bruge færre timer og mindre energi på at rette misforståelser og forklare sammenhænge.

Internt i virksomheden kan jeg fungere som mediator/facilitator i medarbejdergrupper, mellem niveauer og i forandringsprocesser.

Min erfaring

Jeg har erfaring med de traditionelle discipliner som pressemeddelelser og artikler, og jeg har god erfaring med kampagner på diverse sociale medier.

Derudover har jeg udarbejdet interne manualer og rapporter, og jeg har haft ansvar for den interne kommunikation mellem kolleger og information til medarbejderne.

Som freelance-oversætter har jeg arbejdet sammen med oversætterbureauer i ind- og udland. Udover det rent faglige i oversættelse er det en naturlig del af arbejdsdagen for en selvstændig freelancer at telefonere og korrespondere med kolleger og kunder om specifikke problemstillinger i opgaverne og ikke mindst forhandle priser, deadlines og diverse andre vilkår for samarbejdet.

Er du klar til en snak?


Gå til Kontakt og lad os tales/mailes ved.