Hesteri / Fysioterapi-ridning

Terapi-ridning

Pris: 1050,- pr. måned, forudbetalt      
(1 lektion = 45   min./gang)
Denne pris er uden hjælper. Med hjælper er prisen 1900,--
Der er oftest flere på holdet, max fem.
 
Vi har pt. et enkelt hold med handicap ridning. Det ligger onsdag kl 10 og 11.
Efter nytår 2019 kommer flere hold på.
Det er for de mennesker, der enten ikke kan få bevilliget ridefysioterapi, eller hvis ønsker at være på hesteryg mere end 1 gang om ugen.
Hertil er knyttet enten en ridefys eller en handicaprideinstruktør, samt evt en hjælpere. Vi vil bestræbe os på,at opdele rytterne efter interesse - tur, øvelser, baneridning osv.

Lektionerne varer 60 min.
 
Jeg holder i store træk ferie i skolernes ferie.
 
Hvis du har mulighed for det, er det en god ide at komme ca. 15 min. før timen starter. Så er der mulighed for at hjælpe med at strigle og klappe hesten lidt. Sammen finder vi den bedste opsadling til dig og din hest. Der er mange muligheder: uden noget, gjord med blødt håndtag, stift håndtag eller to håndtag. Desuden har vi forskellige sadler, nogle også med håndtag.
Timen kan bruges både til, at være sammen med hesten fra jorden og på ryggen af den. Der er fra en til seks ryttere på holdet. Vi rider så vidt muligt ud i naturen og bagefter er der individuelle øvelser på banen. Der er også altid råd og vejledning til hjemmebrug, hvis man ønsker det. Hvis der er brug for en hjælper mere koster det 800,-kr ekstra
I min egenskab som fysioterapeut, og ride-fysioterapeut, har jeg en del ryttere med fysiske skavanker. Betalingen er privat, evt. med hjælp fra egen kommune, hvis du ikke kan få en henvisning fra egen læge/sygehus med speciale 65 eller 57.
 
Pris: 1050 pr. måned, med hjælper 1900-
Hvis du eller din ven/bekendte har brug for enetime, er prisen 1600,- ex hjælper,
 
 

 

Lotte Nørby-Odgaard | CVR: 18422409 | Skovvangen 6, 8722 Hedensted - Danmark | Tlf.: 40792605 | lotte@noerby-odgaard.dk