Hesteri / Personale 2019

Personale 2019

Agnes Sørensen : er opvokset på en rideskole og lydhør for alle hestens signaler :-) Agnes har selv Gneisti, en mørkebrun smuksak af en femgænger.
Agnes har mange timer om ugen og søger for fodring i hverdagene, udfører masser af småreperationer, orderner rytterstue og har mange børnehold.
 
Vicki Kruse: har redet det meste af sit liv og hvem ved, måske en dag har hun sin egen hest ;-) Vicki arrangerer masser af begivenheder her på DH og for DH´ere. Desuden to faste undervisninger om ugen.
 
Christina Andersen: trods sin unge alder, har Christina arbejdet hos mange isklænderfolk, haft masser af heste gennem hænderne, både unge og gamle heste. Christina har to timers fast undervisning på DH.
 
Lotte Nørby-Odgaard: ejer af DH, haft islandske heste siden 10-års alderen. Meget af mit arbejde ser i ikke, da det forgår bag scenen. Jeg kan fortælle at der er rigtig meget der skal spille for at et sted som Dannevang kører - feks at redigere hjemmesiden ;-) Derudover har jeg mellem fire og flere timers undervisning om ugen.
Jeg igang med et hjertebarn mere - Healing & Heste, som er holistisk guidning for både mennesker og heste.
 
 
Lotte Nørby-Odgaard | CVR: 18422409 | Skovvangen 6, 8722 Hedensted - Danmark | Tlf.: 40792605 | lotte@noerby-odgaard.dk