B&B / udlejning / Hele huset

Hele huset

En lille fest

Hele huset kan lejes. Huset er udstyret med bord-plads til ca 40 kuverter; porcelæn, glas og service. Alle  kuverter vil ikke være helt ens. Duge medbringes selv, bordenes størrelse kigger vi på, når du kommer på første besøg. Køkkenet har ovn med fire kogeplader, kaffemaskine, vandkoger og hvad der normalt findes i et køkken.
Desuden disponenerer du over toilet/bad, tre dobbelt værelser, et enkelt værelse og stor 1.sal med bordtennis mm.
Du har huset fra kl 16 til 11 den efterfølgende dag.
De mere præcise betingelser får du ved personlig henvendelse, så som rengørings-standard ved afgang. Hvis vi skal gøre rent, koster det 400,-/ time.
 
Pris 3.800,- kr
                                                                               
En weekend eller en uge på landet.
Hvis du vil leje huset en hel weekend fra fredag kl 16 til søndag kl 16, koster det 5.000,- kr. Hvis du ikke har brug for værelserne koster det 4.200,-kr.
Drejer det sig om en lille uge, er prisen 8.000,- kr. Du har da huset fra søndag kl 16 til fredag kl 16. Incl. otte sovepladser.
Hvis I er en ridende gruppe kan i for yderligere 8.000,- få ret til en hest hver i en time pr dag v. otte personer. Alt efter niveau og erfaring og min tillid til om i kan håndtere hestene korrekt i alle sammenhænge, kan der være tale om at I selv kan bruge hestene. Jeg vil dog altid være til stede den første dag eller to, når hestene tages ud, sadles op og rides.
Vi vil sammen lægge et program for, hvornår og hvordan hestene bruges, da de ofte vil have andet arbejde her på stedet.
Altså for hus og hest i seks dage for otte personer 16.000,-
 
                                               
Lotte Nørby-Odgaard | CVR: 18422409 | Skovvangen 6, 8722 Hedensted - Danmark | Tlf.: 40792605 | lotte@noerby-odgaard.dk