B&B/Udlejning af huset

(Så ingen misforstår: B&B står for bed and bath, altså seng og bad :-)
 
Vores hus er fra 2007-08 og indrettet med et stort rum i stue-etagen, hvor der er køkken i det ene hjørne. Desuden er to af værelserne og et toilet/bad, vaskemaskine og tørre-tumbler på dette niveau.
Der er to værelser på 1.sal.
Der er ingen dørtrin i huset, dørene er ekstra brede og der er monteret diverse håndtag på badeværelset. Gratis trådløs internet-forbindelse. Huset er på langsiderne beklædt med lærketræ, der er meget lysindfald, taget er holdt i gammel dansk byggetradition med panneplader.
                                           
Vi fyrer med træpiller om vinteren, varmtvands-beholder om sommeren når vi er få mennesker, har selv installeret pilerensnings-anlæg og forsøger at spare på vand og kunstige rengøringsmidler. 
DannevangsHesteri ligger på landet omgivet af heste, men kun lige udenfor Hedensted by. Vores marker ligger hele vejen rundt om huset, og man kan derfor næsten altid se hestene fra de store gulv til loft vinduer. Lige udenfor rytterstuen ligger også ridehus, ovalbane og ridebane, så man kan følge med i, hvad der foregår. Vi har ingen reception, men jeg kan altid træffes på 4079-2605, hvis jeg ikke er på matriklen. Huset fungerer i det daglige som ophold for de ryttere, der færdes på stedet.
Hunde er velkomne i snor, hvis de er velopdragne og ejere husker at fjerne efterladenskaber. Det koster dog 125,- da det altid vil give ekstra rengøring.
Hvis man udelukkende lejer rytterstuen, kan det ske, at andre bruger toilettet, men disse personer kommer ikke gennem selve rytterstuen.
Jeg skal huske at nævne og B&B i min sammenhæng betyder Bed and Bath :-) Altså ingen morgenmad...
 

 

Lotte Nørby-Odgaard | CVR: 18422409 | Skovvangen 6, 8722 Hedensted - Danmark | Tlf.: 40792605 | lotte@noerby-odgaard.dk