111 Teamøvelser – værs'go

Jeg har netop startet udgivelsen af bogen 'Teamøvelser og teamudvikling – samarbejde i praksis' som kan følges på bloggen på denne side.
 
Øvelserne fra bogen bliver i løbet af 2016 lagt ind på siden under Teamøvelser. Øvelserne er kategoriseret, så du kan finde, prøve og kommentere præcis den øvelse, der passer til din eller jeres udfordringer.
 
Det er mit mål, at siden her kan udvikle sig til et levende forum for udveksling af øvelser, erfaringer og ideer. Du kan gå direkte til vores Forum.
 

Hvorfor Leg – Læring – Ledelse?

Gennem 25 har jeg fulgt, afholdt og deltaget i kurser og udviklingsforløb for topledere og rengøringsassistenter, it-nørder, Falck-redere og pædagoger. I store og små organisationer. Og fælles for alle gælder, at store dele af de udviklingsområder som bliver efterspurgt er almenmenneskellige problemstillinger: Forandring, personlig udvikling, tabuer, teamoptimering mv. Her er min påstand, at kroppen og det idrætslige møde er det mest team- og fællesskabsudviklende redskab vi har. Gå på opdagelse her på siden, hvor jeg deler flere af mine erfaringer. 
 
Med venlig hilsen, Søren Møller
 

Søren Møller

Konsulent, foredragsholder, forfatter, idrætshøjskolelærer og Cand.Scient.Pol.

Har udviklet aktiviteter og kropslige øvelser til illustration og bearbejdning af centrale udfordringer og emner i virksomheder og offentlige arbejdspladser: Værdier, planlægning, forandringsproceser, personlig udvikling, kommunikation, ”Vi-somheden i virksomheden” mm.

 

Nyeste øvelser fra bogen

Helikopteren 
09-09-2016
Relationen: Kommunikation og samarbejde (og i udviklingsmuligheden:

IKEA 1 
03-09-2016
Fokus: Fælles billede af opgaven. Kommunikation. Teamoptimering.RetningHurtigst

The Puzzle 
05-08-2016
Relationer:Iagttagelsesevne, spørgeteknik, kommunikation , fælles

Søren Møller | Aabyvej 30, 8230 Aabyhøj - Danmark | Tlf.: 28442192