BROHOLMER / Kennel LANGEMOSEGAARD'S BROHOLMER / BROHOLMER-HVALPE

BROHOLMER-HVALPE

                                                                                        Klik for galleri

SÅ KOMMER DER HVALPE.

Lørdag d. 25. juni 2011 gik fødslen så igang kl. 05.10 om morgenen.

Det bliver en travl dag, men vi har allerede lagt lidt i galleriet, og skal nok opdatere når vi får tid.
 
Ja ok, træerne vokser jo som bekendt ikke ind i himlen. Det gik rigtig fint med de første 3 hvalpe som kom med ca. 1 times mellemrum. Men så gik veerne i stå, og vi fik dyrlægen til at give noget til fremkaldelse af veer, men det hjalp desværre ikke. Så blev det besluttet at resten skulle tages med kejsersnit, men så fødte hun en dødfødt på vej til dyrehospitalet, og så blev familien kørt hjem igen.
 
Nu i skrivende stund, dag 0 kl. 19.33 har hun så i alt fået 9 hvalpe hvoraf 2 ikke kunne reddes, så kuldet er på 7 små hunde, som det ser ud nu, og Sisse lægger ikke an til at der er flere på vej. Nogle af de kommende ejere vil jo være nysgerige...Der er 4 piger og 3 drenge.
 
Tirsdag . 28.06. var lidt en sorgens dag på gården. Hvalp 2, som fra fødslen var den mindste, bukkede under. Uanset hvad vi gjorde tog hun kun 3-5 gram på om dagen, og pludselig sov hun ind. :-(
Så nu er der 3 af hvert køn.
 
Update 30.06.11.
Det sidste døgn har været godt :-) Alle 6 hvalpe har taget pænt på i vægt, og ser ud til at trives. Enkelte prøver at få benene til at fungere, som noget man kan gå på, men der skal stadig en del øvelse til.
 
Update 09.07.11
Så er de små basser 14 dage gamle og har lige fået små sprækker i øjnene, så de så småt kan skimte livet omkring dem. De ser ud til alle 6 at trives fint og bliver stadig vejet mv. hver dag.
 
update 21.07.11
Alle hvalpe har det godt og trives de har nu haft besøgaf nogle af deres kommende ejere. det har været hyggeligt.
De er nu mere omkring gående og kan høres. de er meget kærlige og søger kontakt når vi sætter os ind til dem. de vil gerne nusses og tages op.
Vi har stadig BOB og der har været en stor sucess at have ham, det gør kun at vores valg var det rigtige og at vi beholder en hvalp.
 
hvalpene kan kun blive super med de forældre.
 
Vi ved ikke om det er normalt men vi har delt fødekassen op i 1/3 del med tæppe og resten med aviser, det har gjort at de nu kun tisser og det andet på aviserne.
 
De har nu fået tænder og det kan mærkes så nu må det være tid at prøve andet end mors mælk! så i morgen begynder livet med hundemad.
updata 25/7-2011 
så er vi begyndt at for rigtig mad og det er godt, vi er nu meget mere sikkere på benene og får lov at komme ud af fødekassen, når klappen er nede kan vi selv.
 
24/8-2011
ja så er der Sisse og Auto tilbage, det er mærkeligt, savner resten, men også dejligt det giver lidt mere ro. Nu kan arbejdet med Auto starte, jeg er bange for :) han ligner sin far ( selektiv hørelse) men ligner også sin Mor kresen og elsker at ligge tæt. glæder os til at se billeder fra de andre hvalpe og høre at alt er vel.
 
                   Klik for Galleri      Til Broholmerforsiden