Hvad er Kranio-Sakral Terapi?

Næsten 50% af danskerne lider af regelmæssige smerter. Men sådan behøver det ikke at være. Kranio - Sakral Terapi (KST) er en blid, men effektiv behandlingsform, som har dokumenteret effekt på alt fra piskesmæld til diskosprolaps– eller bare sådan helt ”almindeligt” ondt.
(Se listen over nogle af de problematikker som KST kan behandle i kolonnen til højre.)

Det behøver hverken at være svært eller dyrt, for med blide tryk og enkle øvelser, kan man udbedre spændinger og skævheder, så patienterne bliver fri for smerter eller får det markant bedre. Terapiens virkning kan normalt opleves allerede efter første behandling.

Behandlingen KST tager udgangspunkt i det hele menneske frem for symptomerne. KST er en terapeutisk behandling af centralnervesystemet. Behandlingen består af forskellige teknikker til naturlig udbedring af spændinger og skævheder og dermed forebygger og helbreder smerter
 
  
Hvordan foregår behandlingen?
 
Voksne ligger ned på en massagebriks.
Børn/babyer er der hvor de er mest trykke. Siddende eller liggende i armene hos mor eller far, eller imens de leger med et stykke legetøj.
 
Behandllingen er blid og nænsom, det skal føles rart og det skal foregå på klientens præmisser.
 
 
Teknisk set

Kranio Sakral er fællesnævneren for den del af kroppen som terapien omfatter: Kraniet, rygsøjlen, forsbenet og halebenet. Det er de knogler, der indeholder og beskytter centralnervesystemet; dvs. hjernen, rygmarv og rygmarvsnerverne. Centralnervesystemet kan opfattes som kroppen computer.

Hjernen og rygmarven er omgivet af hjernevæske (cerebrosnpinalvæske) og membraner. Ved at løsne membranerne på hjernen og rygmarven kan bevæge sig frit, kan kroppen helbrede sig selv. Kroppens computer er i virkeligheden programmeret til at klare det hele selv, når den blot får lov.
Hvilke problematikker kan KST behandle?
 
Allergi
Autisme
Bidfunktionsproblemer
For stille børn
Hovedpine/migræne
Hyperaktivitet
Indlæringsvanskeligheder
Kolik
Koncentrationsbesvær
Motoriske problemer
Nakkeproblemer
Ordblindhed
Rygproblemer
Sengevædning
Spasticitet
Stress
Søvnproblemer
Talevanskeligheder
Triste børn
Birgit Jensen | Gothenborgvej 2, 8653 Them  | Tlf.: 24909319 | kst.godt.for.dig@gmail.com