Professionel rådgivning

I både virksomheder og kommuner udsættes man dagligt for mange forskelligartede juridiske problemer både store som små, og selvom den enkelte virksomhed eller forvaltning har dygtige jurister kan de ikke være specialister på alle områder.
I de situationer virksomhederne støder på juridiske problemstillinger, hvor ingen af medarbejderen har erfaring, kan det være hensigtsmæssigt at indhente ekstern ekspertise.

Jeg har stor erfaring i udviklingsopgaver, anlægsprojekter og grøn pleje, og giver på baggrund af et grundig fagligt forarbejde bud på nye typer kvalitetsanlæg, store som små, samt plejeopgaver.

KHA Ejendomme og Konsulentvirksomheds kundesegment indeholder både private kunder såvel som erhvervskunder og offentlige instanser, herunder boligselskaber.

Uanset hvilken form for anlægsarbejde, der er tale om, sætter jeg altid en stor ære i, at de valgte entrepriser afleveres til rette tid, aftalte kvalitet og en konkurrencedygtig pris.

Jeg har den rette viden og erfaring på området, og I er derfor garant for en professionel planlægning og styring, som danner grundlaget for et succesfuldt projekt fra start til slut.
 
I gennem årene har jeg skabt mange kontakter i erhvervslivet, et netværk som er værdifuldt i mange sammenhænge, og som kan være medvirkende til procesløsning og problemløsning.
 
Anlægsarbejde med den rette rådgivning
Et perfekt resultat kræver den helt rette indgangsvinkel fra start. Derfor er det vigtigt, at vi finder den helt rigtige løsning til lige præcis din opgave. Med mine 30 års erfaring inden for anlægsarbejde, kan jeg yde kompetent rådgivning og vejledning i projektets indledende fase, så vi sammen kan finde den perfekte løsning.

Jeg tilbyder rådgivning om anlægsarbejde i hele landet. Så kontakt mig gerne på telefon 2778 6001 og lad os tale om, hvordan vi sammen bedst kommer videre med jeres projekt.
KHA Ejendomme & Konsulentvirksomhed ApS | CVR: 35819754  | Tlf.: 2778 6001