Kaninklubben - Sæby Golfklub
 

Turneringerne

For at gøre det ekstra spændende, og give anledning til, at de to kaniner samarbejder og bruger deres Fadder, så bliver tirsdagsturneringen arrangeret som en holdturnering.

Dette betyder, at det hold (de to kaniner), der har flest samlede point bliver dagens vinder.

For også at belønne den dygtige kanin, er der udover holdkonkurrencen en individuel månedskonkurrence, hvor den kanin der igennem måneden samler flest point, er månedens vinder

Turneringerne spilles som stableford turneringer over 9 huller med gunstart (alle starter samtidig fordelt på 9 huller).

Der kan derudover spilles med almindelig start på de bageste 9 huller, men dog kun for ekstra faddere ogmeget øvede kaniner, og som så skal til at lære hele banen at kende.

Spillere i handicap 54 og derunder taster selv score i Golfbox.

Banelukning

For at der kan spilles med gunstart, er klubben nødt til at lukke banen i en periode, idet de forreste 9 huller skal tømmes for spillere inden turneringen går i gang.

Derfor lukkes banen 2 timer før nedenstående starttider, og disse 9 huller er lukket til vi er færdige.

De bageste ni huller lukkes ikke, men der sendes af og til hold ud her med almindelig start, for at vise de nye spillere denne del af banen. Spillere der er startet på hul 1 vil normalt have passeret hul 10, men skulle der komme en enkelt bold, så har denne fortrinsret. Klubbens øvrige medelmmer må også spille de bagerste 9 huller.

Kaninerne

Følgende kan deltage i kaninturneringerne som kanin:

  • Have banetilladelse fra klubben
  • Alle golfspillere, som ikke har spillet golf i 12 måneder
  • Spillere der har spillet golf i mere end 12 måneder, men som har et HCP på 36 eller derover (Vi tillader ned til HCP 30, så længe der er plads)

Tilmelding

Tilmelding til kaninturneringerne kan ske på en af 3 måder:
  1. Via Tilmelding
  2. Ved at sende en SMS til matchlederne (kun i nødstilfælde)
  3. Efter hver turnering kan man tilmelde sig direkte til matchledelsen (kun i nødstilfælde)
Sæby Golfklub Kaninklub | Vandløsvej 50, 9300 Sæby - Danmark | kaninklubben@outlook.com