Info om oktoberstævne

13-10-2011

Kære stævnedeltagere

Så er vi snart ved at være klar til dagen og her kommer så de sidste informationer. Der bliver ikke noget tidsprogram, men blot en rækkefølge i disciplinerne. Der er ca. 24 deltagere i hver disciplin, så man skal blot holde sig orienteret via speaker. Startlister vil hænge ved sekretariatet.

”Program”: Dagen starter kl. 12.00

4-gang: Tölt, trav, skridt, galop. Følg speakers kommando.

Behændighed: Start fra enden af pasbanen, mål inde på ovalbanen, 5 opgaver på tid. Tegning af banen hænger v. sekretariatet.

Terrænridt: Start på pasbanen, mål på pasbanen. Rider du over springene gives fradrag i tiden.

Champagnetölt: Der rides holdvis 2 og 2 som en stafet på ovalbanen. Tiden og mængden champagnen måles.

Spisning og præmieoverrækkelse + lidt underholdning(sjove indslag modtages gerne)

Der kan købes øl, vand og kaffe i cafeteriaet, kage har I jo selv medbragt.

Om aftenen er der dækket bord, men I skal selv medbringe bestik. Der kan købes fadøl, vand, recorderly og lign., vin og små skarpe. Menuen består som sagt af pølsebord, dessert er der skam også. Små opgaver vil blive fordelt om aftenen og hvis der er nogen, som frivilligt vil melde sig til at rydde lidt op fra festen vil vi blive meget glade. Det drejer sig kun om at rydde borde og stole på plads, feje og lave rytterstuen som den normalt er.

Der er enkelte som har spurgt, om der også denne gang bliver fløjet islandske dommere ind til at dømme stævnet her og det satte jo stævneudvalget under et vist pres ;) men selvfølgelig har vi klaret opgaven og det skal da ikke være ringere end til Snegla´s worldrankingstævne, så vi har skaffet en islandsk og en schweizisk dommer!!

Vejret ser også ud til at være med os denne gang, der meldes om 0,0 mm regn og sol. Ellers håber vi på en fornøjelig dag, hvor vi hjælpes ad med at afholde et stævne, så giv en hånd med, hvis du ser noget som mangler at blive gjort.

Med venlig hilsen

”Det sekundære stævneudvalg”

 


Kategori: Nyheder

Nye indlæg

Islandshestecentret Nr. Tolstrup | Flodgårdvej 6, 7500 Holstebro - Danmark | Tlf.: 0045 40185989 | mail@nr-tolstrup.dk