Aloe Vera mark
Hvad er Aloe Vera?

Aloe Vera er en kødfuld plante, der tilhører liljefamilien. Denne familie omfatter blomsterplanter, men også asparges, løg og hvidløg. Alle Aloeplanter er stedsegrønne, blomstrende sukkulenter og der er over 300 forskellige arter. Af disse er Aloe Barbadensis Miller den mest kraftfulde, og den, der anvendes kommercielt.

Inde i Aloe vera-bladet findes en tyktflydende gelé med mikroskopiske plantestoffer, der samarbejder og effektivt optages af din krop. Hele 70 % af dit immunforsvar sidder i maven, så derfor er det så vigtigt at holde den i form. En daglig dosis Aloe vera styrker cellerne i tarmslimhinden og hjælper dermed kroppen til at bevare sit naturlige immunforsvar. Forbedrer optagelsen af vitaminer og antioxidanter fra kosten og modvirker for høj koncentration af mavesyre. Påvirker også tarmens mikroflora, så proteinoptagelsen fremmes. At Aloe vera også er godt for huden, har man længe vidst.
Balance og Livsstil v/Søren Bønsøe | Degneløkken 19, 5540 Ullerslev - DENMARK | Tlf.: 25 21 70 67 | Balanceoglivsstil@outlook.dk