Forever Living 
Forever Living Corporate Plaza  - Scottsdale, Arizona
 
Hovedefirmaet Forever Living Produtcs findes i USA og er verdens største producent og avler af Aloe Vera. Aloe plantagerne ligger i USA, Texas, Mexico og den Dominikanske Republik. Koncernen er repræsenteret i mere end 153 lande og omsætter for mere end 3 milliarder USD. 
 
 Forever Living Products blev grundlagt af Rex Maughan i Arizona, USA i 1978. Tanken var at skabe et nyt, naturligt alternativ for alle, der var interesserede i at pleje deres helbred.
Det unikke ved Forever Living Products er, at de ejer hele produktionskæden fra dyrkning til distribution af de færdige produkter. Det betyder, at vi kan garantere kvaliteten i vore produkter. Lige fra starten har vi haft egen økologisk avl.
 
Forever er verdens største avler og producent af Aloe Vera, og vi har vores egen, patenterede stabiliseringsmetode, der betyder, at vore produkter er så tæt på den friske plante, som de kan komme. Vi var desuden den første virksomhed, der blev certificeret af den uafhængige organisation International Aloe Science Council. Vore produkter har ret til at bære det prestigefyldte segl, der garanterer meget høj kvalitet.
Balance og Livsstil v/Søren Bønsøe | Degneløkken 19, 5540 Ullerslev - DENMARK | Tlf.: 25 21 70 67 | Balanceoglivsstil@outlook.dk