DK Ficha's Maine Coon
Om os
 
Vi er et lille kærligt opdræt beliggende i Frederikssund. Vores mål er at avle sunde og raske katte, med et kærligt temperament så de bliver gode familiemedlemmer - og ikke mindst af en god Maine Coon standard. Vi har stor respekt for denne smukke kat, og vil derfor bestræbe os på at gøre vores bedste, for at opretholde dens smukke vilde og robuste udseende. Socialisering er mindst ligeså vigtigt, når man køber en dyr racekat. Vi bruger derfor meget tid med killingerne helt fra små af, så de blive trygge, harmoniske katte og elsker menneskelig opmærksomhed :)
 
Den enkelte kats sundhed må havde højeste prioritet. Det er i vores øjne en selvfølge, at man går op i sine dyrs sundhed og velvære. Vacciner, ormekurer, test, undersøgelser hos dyrlægen er noget der bare skal være iorden!
 
Kattene er familiemedlemmer, og vi går meget op i de trives og der er en god harmoni herhjemme, imellem mennesker og dyr! Kattene færdes frit i huset sammen med os, og følger os tæt med rundt i huset, i de daglige gøremål og højtideligheder.
 
 Vi har ikke planer om at få mange kuld, men dem vi laver skal tilgengæld være fra sunde forældre, med et godt standard Maine Coon-look. Kattene har fri adgang til huset og, fri adgang til en lukket løbegård, hvor de kan løbe frit og få frisk luft. Fra løbegården kan de gå ind i skuret (hvis det nu f.eks. regner). Der er der massere legetøj, kradsetræer/klatretræer, kattebakke osv.
 
Vores katte for kvalitetsfoder fra Royal Canin. Vi bruger den mad der er specieldesignet til Maine Coons da vi har gode erfaringer med det!
 
 
Vi laver stambogsførte katte fordi vi vil gøre det rigtigt!
 En stambog på katten er din garanti for at den er 100 % ægte.
 
Vi laver stambogsførte killinger i Felis Danica og er medlem af Katteklubben.