Nyhedsbrev:
 
Vi udsender ca. 12-15 gange årligt et nyhedsbrev om Tunø Festival.
 
Det indeholder primært nyheder omkring vores program, samt intimkoncerter som afholdes i løbet af året.
 
Vi vil blive glade hvis du har lyst til at læse med og du kan blot skrive dig op herunder.
 
Ønsker du at modtage nyhedsbrevet, så send din mailadresse på nedenstående kontaktformular!
Lene Lienhøft
Telefon: 22147390
 
Sådan startede det hele:
 
Forhistorien til Tunø Festival starter i 1986 hvor det Århusianske Jazz orkester Arosia er på Femø Festival. Her får orkesterets Tunø-glade banjospiller, Ernst Hornslet, idéen til at Tunø skal have en lignende Jazzfestival.
 
Senere på sommeren lufter han idéen for sin kammerat, den århusianske spillemand Per Rhode Nielsen, bedre kendt som P’sen, da de begge deltager i et arrangement på Tunø havn hvor den nye havnebro bliver individet.
 
De to bliver enige om at mad og musik på Tunø havn er en så god idé, at de allerede året efter i 1987, med hjælp fra en række gode venner, afholder en 3-dags festival på Tunø.
 
Tunø Festival blev således første gang afholdt i sommeren 1987. I tre dage fra d.26 – 28 Juni dannede Tunø hjemsted for en lille festival med jazz og folkemusik.
 
Den første festival havde, udover husorkesteret Mac P’sens, navne som Chris barber, Mac Calmans, Intercity, Trille og Poul Dissing på plakaten.
 
Siden hen er Tunø Festival vokset og har gennem mere end 30 år, lavet festival til musikglade gæster.
 
Den musikalske stil har forandret sig gennem årene og de forskelige musikudvalgsformænd har alle sat deres musikalske aftryk på Tunø Festival.
Lene Lienhøft  | Tlf.: 22147390 | pr.formand@tunofestival.dk