Ungdom

PIGER & DRENGE ÅRGANG 2013
 
FC Odense starter i april 2018 en ungdomsafdeling op. I første omgang, med en enkelt årgang. Det er vigtigt at vi formår at bygge en varig ungdomsafdeling op. FC Odense skal sammen med børnene, forældre og trænerne danne os nogle værdifulde erfaringer i opstartsfasen. Det vurderer vi gøres bedst ved at koncentrerer os om en årgang ad gangen.
Der har været et stort ønske for nogle af vores yngre seniorspillere, at få lov til at træne børn. Vi har altså allerede trænerteamet klar til. Alle seniormedlemmer bakker op om ideen, bestyrelsen bakker 100% op, så vi føler at vi er helt klar til at byde en masse unge mennesker og deres forældre velkommen i klubben. Med Sanderumskolen som nærmeste nabo, er børnefodbold et naturligt videre skridt i FC Odenses udvikling.
FC Odense er en fantastisk social fodboldklub. Her er alle lige, og lige meget værd. FC Odense betaler af princip ikke penge til hverken spillere eller trænere. Kontingentindtægter og sponsorater bruges på at udvikle hele klubben, og ikke på et førstehold.
Vi føler at vi kan give børnene noget, som andre klubber ikke gør. Vi har nogle stålfaste værdier, som vi ikke viger en tomme fra. Børnene skal ikke kun lære at spille fodbold, de skal også blidt indvies i frivillighedens verden. Det kan være små opgaver i fællesskab med trænerne til arbejdsdage i klubben. Hjælpe til med at kridte baner op og lign. Vi vil søge at præge deres forståelse og interesse for frivilligt arbejde, mens de er små. Det kommer forhåbentlig FC Odense eller andre foreninger til gode, senere i børnenes liv.
Foruden kompetente trænere, vil vi også give børnene deres eget sæt fodboldtøj. Vi vil lave en frugtordning, således at alle børnene starter med et stykke frugt inden træningen indledes. Børnene får også udleveret en drikkedunk ved indmeldelse. Alt dette får de, for et lavt kontingent. Det kan kun lade sig gøre fordi at vi lader børnenes kontingent følge børnene, og ikke bruges på dyre senior trænere og kørepenge.
 
Hvad kan FC Odense tilbyde?
 
Vi vil tilbyde fodbold træning/leg, som i enhver anden fodboldklub. Vi uddanner vores trænere, således at de er klædt på til opgaven, og altid vil lave en sjov og inspirerende træning. FC Odense er en fodboldklub hvor alle arbejder frivilligt, her er ingen spillere eller trænere der skal betales. Derfor kan vi også tilbyde børnefodbold til et væsentlig lavere kontingent end andre klubber.
 
Hvad får mit barn for kontingentet i FC Odense?
1 sæt spilletøj. (trøje, shorts, sokker)
Drikkedunk.
God og sjov træning.
1 stykke frugt i forbindelse med træning.
Der arbejdes på flere fordele.
 
Hvad koster det?
Kontingentet er kun 400 kr. pr. halvår.
 
Antal pladser i truppen
Da det er første gang i klubbens historie, at vi starter en børneafdeling, er vi i første sæson nød til at sætte en begrænsning på 18 spillere. Vi skal sammen med børn, forældre og trænere skabe det bedste fundament for en god og vedvarende børneafdeling.
 
Infomøde:
Kom og se "Svanereden", som vi har døbt vores hjemmebane. Vi infomerer om træningsdage og tidspunkter, uddyber vores filosofi og tanker om børneafdelingen i FC Odense. I får også mulighed for at møde trænerteamet.
Der er også mulighed for at få svar på alle tænkelige spørgsmål.
Mødet finder sted Onsdag d. 21/2-18 kl. 17.00-17.30
 
 
 
FC Odense | CVR: 30787463 | Mågebakken 199 R, 5250 Odense SV  | Tlf.: 50690958