D

20 gode råd til Dåbsgaver med navn

Dåbsgaver med navn 

Gaver med navn, er den perfekte gave ide, til barndåben.
 

20 gode råd til Dåbsgaver med navn

 

 1. stofbleer med navn, gerne farvede stofbleer, få lavet navn på barnets stofbleer det giver lidt ekstra når barnet skal vises frem i mødre gruppen næste gang stofble med navn er noget der kan gemmes, men kun hvis det ikke bruges.
 2. tæppe med navn, få et tæppe med navn på, det holder meget længere end stofbleerne, og du kan have tæppet resten af dit liv som minde fra den perfekte tid som baby.
 3. hagesmæk med navn, også kaldet en savlesmæk med navn er en god ide den ses tit, og bruges med sikkerhed så lav en hagesmæk med tekst  til den lille.
 4. babytæppe med navn, er ikke det samme som et tæppe med navn, men et pusle tæppe med navn.
 5. håndklæder med navn, tør dit barn i et håndklæde med navn på, en klart vinder når det tages med i svømmehallen.
 6. halskæder med navn, en halskæde med navn er meget personligt, og en halskæde med eget navn er klar et smykke der gemmes.
 7. armbånd med navn, er i stil med halskæden, armbåndet med navn ses ikke lige så meget, men er også meget mere unikt.
 8. sut med navn, et glimerne valg, men kan kun gives hvis barnet bruger det, det er ikke alle børn der har træng til en sut.
 9. bestik med navn, gemmes hele livet derfor er et bestik med navn noget alle forældre sætter pris på, og den lille vil elske det.
 10. suttekæde med navn, der er så mange sutter at holde styr på så en god gave der gavner er en suttekæde med navn til at holde styr på alle sutterne, du kan lave det mere stilet som guldkæde med navn eller en sølvkæde med navn  .
 11. krus med navn, det lyder lidt som en farsdagsgave, men det er det ikke, et krus med navn til barnedåben er et glimrende valg til den lille, det skal selvfølgelig være et plastik krus.
 12. bamse med navn, det er ikke alle der får den ide, få lavet bamser med navn, så er du sikker på at det er en unik bamse der gemmes i mange år frem.
 13. sengetøj med navn, de kongelige har det, så det er klart det din baby skal have i dåbsgave, dens egen baby sengetøj med navn  .
 14. sutsko med navn, eller hjemmesko med navn er et valg der er til den stilede lille baby, det bedste er sutsko med navn  i en størrelse som kan tages på til de første trin.
 15. sutteklud med navn, en ide til den der ikke bruger sut, en sutteklud med navn kan bruges senere som jule pynt på træet.
 16. strygemærker med navn, det smarte med det er at de skal kunne stryges på tøjet, så kan der laves en unik samling af tøj med dit babys navn, så køb strygemærker med navn.
 17.  sparegris med navn, ja her er en ide der får pengene til at rulle, en sparebøsse med din babys navn, en sølvsparebøsse eller en guldsparebøsse.
 18. kasket med navn, er til den familie der går meget i solen, små børn med solkasket med navn vil klart skille sig ud fra mængden.
 19. dåbsgave bog  med navn, er en bog der gemmes altid, få alle gæsterne til at skrive en hilsen i den til dåben, eller skriv alle gaverne ned i den.
 20. dåbsattest holder med navn, enten en dåbsattest holder i sølv, eller en dåbsattest holder i guld med navn.

 

Få flere gode ideer til barndåben hos dåbsgave.

Skal du til barnedåb snart og mangler en ting, og syntes nogle af disse råd er gode, så kan du finde flere gode råd til dåbsgaver online, køb af legetøj til børn og babylegetøj til den lille baby.