Samspil -

når livet rammes af demens
idé-bog for pårørende m.fl.
 
af Anne Molin
 
”Samspil” er en lille bog, som på lettilgængelig vis giver nogle tanker og lidt teori om, hvordan vi som pårørende, fagpersonale og frivillige kan være med til at give øget livskvalitet til personen med demens.
 

Andagtsbog

I HERRENS TJENSTE

af Willy S. Bracher

Jeg blev overrasket over dels, hvor meget han egentlig havde skrevet, men også over hvor godt det var. Selvom mange af tingene var skrevet for 50-60 år siden sad jeg og blev provokeret og udfordret i det nye årtusinde.
Mark Hill

Kunstner kort

Kort trykt efter malerier af Hanne Madsen

 

Løsningen

En spændingsroman 

af Mark Hill
 

Hovedpersonen er Sebastian J. Murray, en kristen journalist fra USA, der arbejder i Israel, og som får nys om en hemmelig plan, hvilken han sammen med Amanda, en volontør fra Danmark, må gøre hvad han kan for at forhindre - med livet som indsats.

 
 ILDEN PÅ BJERGET

STIEN

af Rick Joyner

Stien er skrevet i samme stil som trilogien ’Den sidste Prøve’, en profetisk allegori, som går endnu dybere, videre og højere, idet den belyser nogle af denne tids vigtigste sandheder.
 
 HVORFOR ISRAEL
Willem J. J. Glashouwer er præsident for Christians for Israel International og har skrevet denne bog, med ønsket om at give et klart billed af Mellemøsten og hvorfor og hvordan man skal bede for Israel.
Gå ind i hvilken som helst boghandel i dag og du vil på hylderne se mange bogtitler som f.eks.: Realiser dit potentiale, Sandheden bag succes, Vinderformlen, Kraften i positiv tænkning, Udvikl dit selvimage, og lignende.Verden ved, at der findes uudnyttede kræfter i et menneske, men hvad ikke vides er, hvad disse består af, eller hvorfra disse kræfter kommer, og slet ikke hvordan man får dem ud. Der henvises ofte til denne dybe, indre kapacitet som ”det underbevidste sind”.
CSundgaard | CVR: 34329516 | Østergade, 34, 8830 Tjele - Danmark | Tlf.: 21659965