Se de mest populære computere

Her på siden har vi samlet de mest populære computere og laptops i 2017.
 

Apple Macbook Pro Retina 2.7GHz 8GB 128GB SSD 13'':

Den absolut mest populære laptop lige for tiden er Apple's Macbook Pro med deres geniale Retina skærm. Med 2.7GHz, 8GB RAM og SSD harddisk mangler der ikke noget i form af specifikationer. Apple's bærbare computere er også kendt for deres rigtig gode batterier. Tastatur og mousepad er også helt i top. Denne computer er helt perfekt til studerende såvel som til arbejde, når du er på farten eller til normalt privat brug.  Den kommer med Apple's sidste nye styresystem, som kendes ved deres enorme brugervenlighed og flotte design. Du kan se computere på afbetaling her
 

Apple Macbook Air 1.6GHz 8GB 128GB SSD Intel HD 6000 13'':

Apple's Macbook Air er også en af de mest populære laptops på hele markedet. Denne laptop passer rigtig godt til studerende, da den er utrolig let og nem at håndtere. Med en batteritid på op til hele 14 timer kan den holde strøm igennem hele dagen, og de lange foredrag. Leveret med Apples fantastiske iOS, Intel Core i5, 1.6GHz og hele 8GB RAM så er det en computer, som sagtens stadig kan holde nogle år.

 

Apple Macbook Pro Touch Bar 2.9GHz 8GB 256GB SSD Intel Iris 550 13'':

Et af de sidste nye skud på stammen fra Apple. Den nye Macbook Pro har fået en masse nye smarte funktioner, men det første man lægger mærke til, er at de for første gang siden 2012 rent faktisk har lavet et nyt design. De er også blevet tyndere, letter og mere kompakte end deres forgængere. Derudover er der blevet smidt bedre grafikkort og en lækker 256 SSD harddisk i. Hvad der dog er mest iøjefaldende er deres nye Touch Bar, som er kommet som en erstatning for deres gamle funktionsbar. Den er lavet, så den skifter funktioner alt efter hvilken APP du bruger, hvilket er helt vildt smart.

 

ASUS ZenBook UX430UQ-PURE2:

ASUS' Zenbook er en glimrende laptop, med en masse lækre funktioner. Den har en skinnende bagside, hvilket godt kan dele vandene lidt, da det ikke er alle der er fan af dette. Designet er der ikke meget nyt ved, men der er ikke noget man kan sætte en finger på. En helt perfekt computer for pengene, og det er hvad enten man er studerende eller andet. Hvis du er på udkig efter en god computer der ligger lidt midt i pris-skalaen, så er er dette en helt fornuftig computer, med en rigtig god skræm og hurtigt hardware.

 

Lenovo B50-10 (80QR0015MX):

Hvis du er på udkig efter en rigtig, rigtig fin computer til billige penge, så finder du ikke ikke nogen bedre end Lenovo B50-10. Hvad enten du er forretningsperson, der rejser meget rundt eller studerende, så er dette en helt perfekt computer, da den er let og tynd. Derudover er prisen helt i bund, og du finder nok ikke et billigere alternativ med samme specifikationer.