C

Velkommen til CoDA-Danmark

CoDA er et fællesskab af mænd og kvinder hvis fælles formål er at udvikle sunde forhold. Den eneste betingelse for medlemskab er et ønske om sunde og tilfredsstillende forhold. Vi samles for at støtte og dele med hinanden i en rejse i selvopdagelse - at lære at elske selvet. At leve programmet tillader hver af os at blive stadigt mere ærlige over for os selv om vores personlige historie og vores med-afhængige mønstre.

Vi beror på de Tolv Trin og Tolv Traditioner for viden og visdom. Dette er principperne i vores program og vejledning i at udvikle ærlige og tilfredsstillende forhold med os selv og andre. I CoDA lærer hver af os at bygge en bro til en Højere Magt efter vores eget koncept, og vi tillader andre det samme privilegium.

Denne fornyelsesproces er en gave af helbredelse for os. Ved aktivt at arbejde med CoDA programmet kommer vi hver især til at opleve en ny glæde, accept og sindsro i vores liv.

(Formålsparagraf for anonyme medafhængige)

Vi vil opnå en ny frihed

Mødekalender

Møde i København:

Hver tirsdag kl 19:00-20:30
Kulturhuset Hyltebjerggård
Linde Allé 33
2720 Vanløse
Kontaktperson: Lasse tel. 22 37 64 96

Online møde (Zoom):

Hver torsdag kl 20.30-22.00
Sådan deltager du i mødet:
Klik på https://zoom.us/j/971969305
Lad den installere Zoom.
Vælg: "Join with Computer Audio".

Uddybende sider for CoDA

På den amerikanske CoDA website findes en start pakke for CoDA møder (retningslinjer og mødetekster) og servicemanualen for CoDA fællesskabet. Klik her!

Andre CoDA-sider

 

CoDA-Danmark tager ikke ansvar for indholdet af andre websider, som linker til denne side.

Copyright © 2010 Co-Dependents Anonymous, Incorporated and its licensors - All Rights Reserved.