Interesser

På de følgende undersider kan du se lidt om de interesser jeg har haft - og stadig har - i mit liv.

Flyvning kom ind i mit liv for alvor da jeg tog certifikat i 1997. Det har været en stor fornøjelse - og det fortsætter jeg med så længe jeg kan bestå det årlige medical check.

Italien er et vidunderligt land - og jeg deler interessen med mange danskere der drømmer om at slå sig ned i Toscana og nyde livet. Jeg har rejst meget i landet og har været heldig at bo et par perioder på Sicilien og i Rom.

Cuba er et sted jeg har ønsket at besøge i rigtigt mange år. Jeg har altid haft lyst til at besøge et samfund med en helt anden styreform og i foråret 2008 lykkedes det så. Det blev en stor oplevelse for Judith og mig.

Musikken har betydet meget for mig gennem hele livet. Jeg startede med klaveret allerede i 6. klasse og har spillet i alle årene indtil 1995 hvor jeg stoppede som udøvende musiker.

Og så er der mit sjove projekt - TimBoard - som jeg fandt på da jeg gik på Seminariet i Silkeborg. Det betød også meget for mig i nogle år.

Sprog og palindromer har også interesseret mig gennem alle årene. Jeg har altid holdt af at lege med ord og se dem baglæns - og da jeg mødte Kirsten Krog på Læsø tog det lidt mere fart.

Kajakroning begyndte jeg at interessere mig for da jeg boede i Silkeborg og gik på seminariet. Det er senere blevet til mange gode ture i Danmark og Sverige - og til skønne oplevelser da jeg boede på Bornholm.

Sommerhuset købte vi i 2005 - samme år som vi blev gift. Vi fandt lige præcis det lille Jeppesen bjælkehus vi havde lyst til og råd til. Det er noget af det bedste vi har gjort.

Resten er kommet i den rodekasse jeg kalder Sammensurium.

Hvis du har lyst - så kig bare ind!

Tim Bregning Karlsen | Himmelev Have 3, st. 4, 4000 Roskilde - Danmark | Tlf.: 2548 1848 | tim@bregning.it