A
 
NYHEDSBREV NOVEMBER 2018


HALLOWEEN

I fredags holdt vi  Halloween fest for klubbørnene. Næsten 70 børn var mødt op, nogle udklædte – alle glade og forventningsfulde til aftenen.

Som noget nyt solgte vi ikke slik, men havde i ugens løb bagt forskellige kager og pølsemumier, som de kunne købe i stedet. Vi fik ikke nogle klager på dette, men tænker også at de vil kunne købe ”fredagsslik” til de forskellige klubfester generelt. Vi havde også en popcorn maskine til rådighed, det var også meget populært.

Det blev en rigtig god aften, som var et mix af planlagte aktiviteter og fri tid til dans og hygge.

Vi havde i invitationen fejlet med slut tidspunktet, nogle havde fået besked om at festen sluttede kl. 21.00, andre kl 21.30. Man måtte blive til det sene tidspunkt, men vi fornemmede også, at der var mange, der var klar til at gå lidt tidligere hjem. Vi har erfaret, at mange børn er trætte fredag aften, så fremover vil vi nok fastholde at slut tidspunktet for festerne bliver kl 21. Vel vidende at vi også har nogle 5. og 6. klasses børn imellem, som måske synes, at det er lige lovlig tidligt. For dem, vil vi holde nogle særlige arrangementer, hvor de vil kunne blive her lidt længere.


NYHEDSBREVE

Vi kan konstatere, at der ikke er mange forældre, der pr. automatik,læser vores nyhedsbreve på vores hjemmeside. Tidligere var det således, at I kunne tilmelde jer at få dette direkte i jeres mail. Denne funktion er desværre fjernet som en mulighed.

Da der tit er mange relevante oplysninger og ikke mindst tilmeldinger til diverse arrangementer i klubben, synes vi det er ærgerligt, at disse ikke når hjem til mange af jer.

Vi har talt med forskellige forældre om problematikken og er kommet frem til, at vi går tilbage til en gammel service herfra og printer nyhedsbrevet til jer hver måned. Dvs., jeres barn får det udleveret her og vi håber så det bliver bragt med hjem.

Vi bestræber os på at have nyhedsbrevet færdig senest d. 5. i hver måned.

I denne måned nævner vi ting, der kommer til at foregå i december, men så er I forberedt og kan sætte kryds i kalenderen.


AKTIVITETSMIDLER

Samtidig med at det politisk blev besluttet at vi skulle organiseres under Sletten skole, besluttede politikkerne også, at aktivitets midler til det enkelte barn, blev nedsat med mere end halvdelen. Dette vil naturligvis have en betydning for, hvor meget og hvor tit vi kan købe nyt til børnene. Herud over vil der i højere grad være egen betaling på ture osv. F. eks har vi, i december, en tur til Odense for en gruppe piger, her vil man selv skulle betale busbilletten. Denne ville klubben tidligere have betalt.


CYKELLYGTER

Efteråret er i fuld gang – bladene er røde og gule og falder lige så stille af træerne. Det bliver tidligt mørkt – det er derfor meget vigtigt, at børnene har cykellygter med, så de kan komme sikkert hjem fra klubben.
 

FOTOS OG VIDEO MED EGNE TELEFONER

De fleste mobiltelefoner har indbygget kamera. Vi har i Aktivitetshuset den politik, at det ikke er tilladt at børnene bruger denne funktion i klubben, da vi mener, at det ikke er rimeligt, at nogen imod deres vilje risikerer at blive fotograferet.

Så selv om et enkelte barn kunne have givet sin tilladelse til et andet barn, er det stadig ikke tilladt her i huset. Dette med tanke for, at det er umuligt at kontrollere om billeder bliver brugt på de sociale medier.
 


INDESKO

Det er tid for enten at have et par inde sko eller et par tykke sokker, man kan tage på her i det gamle hus, hvor der er MEGET fodkoldt.TID FOR PRODUKTION AF HEMMELIGHEDER TIL JUL

Det er nu, vi for alvor begynder at tilbyde forskellige julegaveideer på værkstederne, nogle børn er allerede i gang.

I den anledning, er det fint at snakke med sit barn, hvorvidt de har penge på deres konto, så de kan lave gaver på værkstederne, (hvis de har lyst). 

 

FILM OG SLIKDAG.

Fredag d. 17. november. Denne gang sund slikdag. Husk der må max. købes for kr. 20,-kr
 

JULEHYGGE

Fredag d. 7. DECEMBER

Inviterer vi til ”Åben Julehygge” for børn, forældre og bedsteforældre i klubben fra kl. 15.00 til 17.00.

I Cafeen kan man købe gløgg, kaffe, saftevand og æbleskiver.

Herud over kan i opleve Aktivitetshusets julekoncert. Traditionen tro, er Søren begyndt at øve med en flok børn i musik. Koncerten kan opleves to gange kl. 15.30 og 16.30.

Kom og nyd julestemningen i Aktivitetshuset, som slutter kl. 17.00.

 

JULEMARKED/BYTUR

Tirsdag d. 11.12.18


Vi tager på tur til Odense med 5. og 6. klasses piger, hvor de får mulighed for at shoppe og nyde julestemningen i byen. Vi tager afsted så hurtigt det er muligt efter kl.15.30 og er hjemme senest kl. 20.00 med Fyn bus. Pigerne skal selv have penge med til aftensmad, max 30 kr. og 16 kr. til Fyn bus den ene vej. Den ene vej kører vi gratis. Vi finder et sted og spiser sammen. De må have penge med, hvis de falder over noget de gerne vil købe.

Tilmelding til juleturen får pigerne udleveret i klubben.
 
 
 
Søren Fogtmann Lauridsen