Clairvoyance - Medieskab

Intuitiv clairvoyant rådgivning - klarsyn er en anden måde at understøtte dig i at tage de beslutninger og få fokus på de veje og mål, du ønsker at finde. i svære livsfaser er det dejligt at kunne se muligheder og nye veje istedet for blokeringer og tankebegrænsninger. Intuitiv rådgivning er som et Krak kort - du får forelagt mulighederne og træffer selv beslutning om din vej til målet.
 I svære livsfaser kan livsbetingelser, praktiske problemer, følelser og gamle mønstre  være en hindring for dig i at se klarere og derfra træffe de nødvendige valg.
 
Har du behov for at tage kontakt til en kær afdød er medieskab vejen, hvor du kan opleve afklaring på ting og årsager, der har været mellem dig og den afdøde og få hjælp til en større forståelse:

Kontakten til en afdød for at få fred og ro i sindet kan være en indgangsvinkel til at få løst op for følelserne og få sat ord på mulige problemstillinger. Denne kontaktkan jeg være formidler af eller hjælpe dig selv med at få.

Clairvoyance/klarsyn er evnen til at se ind i fremtid og fortid. Mine indfaldsvinkler er en kombination af at se billeder, modtage besked i sætninger, se aura, og fornemme en person psykisk og fysisk via berøring.Den kan foregå som en privat session, hvor jeg kommer ind på de ting, der er væsentlige for dig lige nu - det være sig helbred, job eller kærlighed og fortæller dig om dine evner og muligheder.Ofte  foreslår jeg dig nogle metoder, du kan bruge til at bryde gamle vaner og mønstre med.

En personlig clairvoyance varer l time og kan indtales på CD.

 

 

Anni Koch-Knudsen | CVR: 17393146 | Nålekrogen 4, 4040 Jyllinge - Danmark | Tlf.: +45 40263105 | post@achoni.dk