Par Viderekomne (pardans 2. eller 3. sæson)

Reserver plads/gratis prøvetime og se de individuelle hold  - KLIK HER
 
OM PAR VIDEREKOMNE FOR VOKSNE - DANS, HYGGE OG GOD MOTION
 
 
Danmark er ”Vild med dans” – og det forstår vi! Man kan være sammen med sin kæreste eller ven, høre god musik, grine og få motion. Vi sørger for en komplet oplevelse af hygge, dans og god motion.

Hvis I har danset før (1-2 sæsoner), skal I gå på dette hold. Der undervises i standard og latin som i "Vild med dans!" (Cha-Cha-Cha, Vals, Samba, Tango, Quick Step, Rumba, Jive osv).

På dette hold lærer I forskellige figurer, som er lidt mere udfordrende end på begynderholdet. På de viderekomne hold er der altid garanti for en sjov stemning, når man for første gang, skal prøve kræfter med andet end grundfigurerne. Vi sørger naturligvis stadig for, at det som læres, kan bruges til fest osv. Vi glæder os til at se jer til endnu en fantastisk sæson.

De første par uger starter vi naturligvis med at repetere de danse/figurer, som I har lært på begynderholdet. Herefter giver vi den gas.

I har som VM Dans medlemmer altid mulighed for at flekse til en anden dag, hvis i bliver forhindret i at komme på jeres normale dansedag.

Mangler du en partner, hjælper vi dig gerne med at finde en.

(Hvis I var begynder sidste år, skal I gå på dette hold).”

Vi glæder os til at se jer!

 
Reserver plads/gratis prøvetime og se de individuelle hold  - KLIK HER
 
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk