AGF Svømning

Vestdanske Kortbane 2016

2016-11-03 12:22

Traditionen tro, blev der afviklet Vestdanske Kortbane Mesterskaber i weekenden i uge 43. Som flere gange tidligere blev stævnet i år afviklet i Hjørring, som altid er garante for et godt afviklet stævne. AGF Svømning havde i alt 25 svømmere til start fra AGF1, AGF2 og AGF Sprint.

Stævnet var en blandet fornøjelse, hvor fredagen var en noget tung omgang, specielt for svømmerne på AGF1. Til gengæld var det rigtig dejligt at se, at de fleste af svømmerne formåede at få rettet op på den dårlige start på stævnet og fik lavet nogle rigtige gode præstationer i løbet af lørdag og søndag.

Det blev til 17 medaljer, fordelt på 5 junior og 12 seniormedaljer. 11 af de 16 medaljer blev vundet om søndagen, som vist underbygger den noget ærgerlig start på stævnet.

Lørdag aften blev det dog til en klubrekord, da Trine Kjøngerskov slog junior klubrekorden i 200m fly med tiden 2.21,68.

Andre præstationer der bør nævnes:
David Hjort gjorde generelt en rigtig god figur med tre junior medaljer til sit første vestdanske mesterskab, som junior. David har været en igennem hård periode, hvor de personlige rekorder har ladet vende på sig. I denne weekend blev det til ni personlige rekorder ud af 10 starter. – Det tyder på Mortens og Davids hård arbejde, har knækket koden :-)

Christian Leo Frederiksen gjorde det også rigtig godt, med rigtig mange store personlige rekorder.

Emma D. Rasmussen og Kasper Schultz, som begge er flyttet til Aarhus i løbet af sommeren, for at studere svømmede hver 3 medaljer hjem.

Der skal lyde en stor tak for hjælpen til vores officials, Lone og Annette, samt holdlederne, Annette, Mona og Lene.