Vampire Diaries

Nyheder

Peoples Choice Award - Den 9. Januar!!!!!

Håber i har husket at stemme-det har vi ! 

For at se de nominerede, gå ind på:

www.peopleschoice.com"After School special"- D. 18 januar er de tilbage !
Efter mere end en måneds pause er vi nu mere end klar til at se afsnit 10 af sæson 4! og specielt efter den meget  traumatiske slutning sidste gang er der meget der står på spil. 

 Sæson 4 starter d.11 oktober med afsnittet "Growing Pains"

 

D. 11 oktober 2012 er der premiere på sæson 4 på cw. Altså i USA. Det vil sige at vi her i Danmark kan se det første afsnit på nettet d.12 oktober. Der er lidt lang ventetid, men i denne sæson kan vi til gengæld glæde os til 23 afsnit!

 

 
 
 
 
Teens Choice Award
Teens Choice Award løb af stablen d. 22 juli, og der blev uddelt priser til både selve The Vampire Diaries serien og castet fra serien. Ja næsten alle der var blevet nomineret fra The Vampire Diaries gik hjem med et surfbræt.
 
Selve serien The Vampire Diaries vandt prisen: Tv Show: Fanstasy/Sci-Fi.
Ian Sommerhalder vandt priserne: Tv Show: Actor Fanstasy/Sci-Fi
og Other: Male Hottie.
Nina Dobrev vandt prisen: Tv show: Actress Fanstasy/Sci-Fi.
Michael Trevino vandt prisen: Tv Show: Scene Stealer Male.
Candice Accola vandt prisen: Tv Show: Scene Stealer Female.
 
 
 
 
 
 
Teens Choice Award 2012 - Stem nu!!

D. 22 july løber Teens Choice award 2012 af stablen, med masser af fed musik, god underholdning og sidst men ikke mindst en masse fantastiske prisuddelinger. Allerede nu kan i gå ind på www.teenchoiceawards.com og stemme på jeres favoritter. Hver dag. Og som vampire diaries-fan er der ekstra god grund til at stemme, for både Ian Somerhalder, Nina Dobrev, Kat Graham, Joseph Morgan, Paul Wesley, Candice Accola og Michael Trevino er nominerede op til flere gange! Og selve showet er også nomineret til bedste fantasy/sci-fiction TV-show. Hvor meget mere kan man sige end: Skynd jer ind på siden og stem så meget i kan!

 

 

 

Sæson 4 starter i efteråret

Vampire Diaries vender tilbage med sæson 4 på CW i efteråret. Sendetidspunktet forbliver det samme, men desværre må vi vente lidt længere end normalt. Vampire Diaries sæson 4 starter nemlig først i oktober, fordi CW har valgt at skubbe deres shows tilbagevenden til oktober. Der er lang ventetid, men der også virkelig meget at se frem til

 
 
 
 
 
 

Vampire diaries-stjernene til "2012 CW upfronts"

Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Kat Graham, Candice Accola, Steven McQueen, Zach Roerig, Michael Trevino og Matt Davis var alle samlet til CW upfronts, Matt Davis var der dog for at promovere for sit nye show "Cult". Stjernerne blev blandt andet interviewet om hvad de regnede med at der ville ske for deres rolle i sæson 4. Og det var jo ekstra spændende at høre Nina Dobrev, som jo lige pludselig står med to vampyr-roller. Hun udtaler sig blandt andet om at Elena måske ikke vil kunne huske at hun valgte Stefan. Stjernene var også efterfølgende til "After Party".

 
 
 
 
 
Vampire Diaries på TV3
Der har været meget tvivl om hvornår sæson 3 af "The vampire Diaries" bliver sendt på tv3, men nu er vi RIMELIG sikre på, at sæson 3 vil få dansk tv-premiere søndag d.3 juni. Så håber vi bare på at de ikke laver det om igen!

 

 

 

Mors Dag: Nina Dobrev og hendes mor tager mælkeskægget på

"Got Milk?" Nina Dobrev og hendes mor, Michaela Constantine, poserede som mor og datter ved morgenbordet, for at hjælpe med at lancere "Like Her, Like Me" programmet, som fejrer kraften af positiv påvirkning og de speciele stunder mor og datter deler

 

 


Sæson Finale!
Torsdag aften d.10/05 blev det sidste afsnit af Sæson 3 af "The Vampire Diaries" sendt på CW. Her i Danmark måtte vi lige vente til fredag med at kunne se sæsonfinalen på nettet. I afsnittet "The Departed" sker der utrolig mange afgørende ting for serien, som vi selvfølgelig glæder os til at følge kosekvenserne af i sæson 4, som de efter sigende skulle begynde at optage i August. Her i Danmark glæder vi os selvfølgelig også til at Sæson 3 starter på tv3 d. 3 juni.  Nina og Ian til Met Galla i New York

Nina og Ian var side om side til Met Galla i New York. Nina bar en en helt igennem fantastisk Donna Karan kjole. Efter lige at være kommet hjem fra deres ferie i Spanien, så de begge fantastiske ud. Begge blev efterfølgende interviewet. Ian hos "Chelsea Lately" og Nina hos "Conan O´Brien".  ISF:"We want to open an Animal Sanctuary!"

ISF har virkelig gang i mange projekter, og nu planlægger de også at opstarte et dyreinternat, hvor formålet er at skabe et tilflugtssted for alle hjemløse og udstødte dyr, der er blevet mishandlet, frosømt eller misforstået. Godt nok har de et sort og stærkt team, men de har brug for din hjælp, så hvis du vil være med til at hjælpe dyr i nød, så gå ind på www.isfoundation.com, og doner nogle penge til dette fantastiske projekt.
Bloody Night Convention i Barcelona
Stjerner som Ian somerhalder, Matt Davis, Michael Trevino og Nina Dobrev fra "the Vampire Diaries" har lige været i Barcelona til "Bloody Night Convention" for at fortælle og blive interwievet om den fornygeligt afsluttede sæson 3 af "The Vampire Diaries". ISF: "Let´s get dirty" & "The Influence Affair"

 D. 21 april havde Ian Somerhalder og hans organisation inviteret fansene til at "blive beskidte" sammen med ham. Mere end 2000 skoler deltog, da Ian Somerhalder og ISF samlede skrald rundt i hele Californien. Om aftenen havde Ian Somerhalder inviteret ehvervsledere og alle med interresse i at gøre en forskel med til "The Influence Affair", som var en fejring kampagnen "Let´s get dirty", som foregik tidligere på dagen. Her deltog blandt andet kæresten Nina Dobrev, co-star Claire Holt og "chefen" Julie Plec.
Coachella 2012: Nina DobrevogIanSomerhalder viser kærlighedenfrem

Normalt er Vampire Diaries stjernerne Nina Dobrevog IanSomerhalderlidt af et off-screen par, men tilCoachella 2012 vistede to stjerner virkelig deres kærlighed til hinanden frem. ENDELIG!

Nina og Ian