FØLG OS PÅ FACEBOOK    FØLG OS PÅ INSTAGRAM Instagram

Nye indlæg

Nicolai Brøchner firer i Holland

30-08-2015

Riwal Platforms Nicolai Brøchner gav søndag et nyt bevis på, at han er i fin form for tiden, da han kørte over stregen som nummer fire på anden etape af det hollandske løb Ronde van Midden Nederland.

Og en podieplads var i den grad inden for rækkevidde for den 22 årige sydjyde.

”Frem mod finalen sad vi faktisk med mange folk fremme til at køre for Nicolai, men på de sidste par kilometer blev vi klemt lidt, og det betød, at vi lige præcis missede en plads på podiet,” sagde sportsdirektør René Jacobsen efter dagens 203 kilometer, der blev kørt med imponerende 49,166 km/t som gennemsnitshastighed.

”Alt i alt synes jeg, vores indsats var absolut godkendt i et stærkt felt, som dagen igennem kørte med meget høj fart på vejene omkring Utrecht,” siger René Jacobsen videre.

Dagens etape blev vundet af Alberto Cecchin fra det schweiziske Roth Skoda mandskab foran den rutinerede brite Christopher Opie (One Pro Cycling) med hollandske Andre Looij fra Team Roompot på tredjepladsen.

Den måde, Ronde van Midden Nederland er skruet sammen på, betød ikke overraskende, at det var ryttere fra det vindende hold i lørdagens holdtidskørsel, belgiske Verandas Willems Cycling Team, der sluttede øverst i klassementet.

Samlet vinder blev Olivier Pardini foran fem holdkammerater med Christopher Opie på 7. pladsen. Brøchner blev bedste Riwal Platform rytter som nummer 81.

Kategori: Cykelnyt